DC Magyarország

Minden, ami DC!

Joe Manganiello a Ben Affleck-féle meghiúsult Batman szólófilmről árult el részleteket

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ahogy arra valószínűleg sokan emlékeznek, egy ideig úgy volt, hogy Ben Affleck az Igazság ligája után egy szólófilmben is eljátssza Bruce Waynet, továbbá ő lesz a forgatókönyíró és a rendező is. Ezek a tervek aztán sajnos megváltoztak, amikor Zack Snyder kiszállt az Igazság ligája munkálataiból, a Warner pedig úgy döntött, hogy rebootolja a karaktert Matt Reeves rendező közreműködésével. Most azonban megtudtunk pár részletet a meghiúsult projektről, mégpedig Joe Manganiello jóvoltából, aki Deathstroke szerepében tűnt volna fel a filmben, miután a karakter bemutatkozott az Igazság ligája stáblistás jelenetében.

“Ez egy nagyon sötét történet volt, amiben Deathstroke olyan volt, mint egy cápa vagy egy horrorfilmes gonosz, aki belülről tépte volna darabokra Bruce életét. Megölt mindenkit, aki közel áll Bruce-hoz, és azt akarta, hogy szenvedjen, mert felelősnek érezte Brucet valamiért, ami a múltban vele történt,” mesélte Manganiello egy interjúban.

A színész a sztorit Frank Miller klaszikus Fenegyerek képregényéhez, a Born Again című történethez hasonlította, ami idehaza Újjászületés címen jelent meg, illetve megemlítette a Játsz/ma című 1997-es David Fincher filmet is.

Manganiello továbbá azt is elárulta, hogy az Igazság ligája eredeti stáblistás jelenetében, amit még Snyder vezényletével forgattak 2016-ban, az általa játszott Slade Wilson és Lex Luthor (Jesse Eisenberg) arról beszélgettek, hogy mihez kezdjenek Batmannel, ezzel megalapozva Slade tervét, ami a Batman filmben kapott volna teret. Amikor Joss Whedon került a projekt élére Snyder kilépése után, a jelenetet megváltoztatták arra, amit a moziban is láthattunk, amikor a két karakter a Batman film helyett egy második Igazságliga mozit vezet fel, az Injustice League koncepció bedobásával. Manganiello elmondása szerint meglepődött azon, hogy a jelenet nem végezte teljes egészében a vágószoba padlóján Whedon színre lépésével, hanem újraforgatták Eisenberg részét új szöveggel és abból rakták össze a stáblistás szösszenetet.

Bár ezt a Batman filmet valószínűleg soha nem fogjuk már látni, azért Manganiello még magára ölti a közismert antihős szerepét a Zack Snyder’s Justice League-ben, rövidebb nevén a Snyder Cutban, ami valamikor jövőre érkezik az HBO Maxra, először négyrészes minisorozatként, majd egy darab négyórás filmként. Nemrég láthattunk is egy új fotót Deathstroke-ról a Snyder Cutból, ahol a karakter már mohawk frizurát viselt. Ez a változtatás Manganiello ötlete volt, ő ugyanis mindig ilyen hajviselettel képzelte el a figurát, Snyder pedig rábólintott az ötletre.

(forrás: Yahoo)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük