DC Magyarország

Minden, ami DC!

Henry Cavill Superman visszatéréséről beszélt ‘Az igazság ligája’ kapcsán

hírek | 2017. november 22. 13:18 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Eddig sem számított újdonságnak, hogy az Acélember visszatér “Az igazság ligája” című filmben, mára pedig már meg is győződhetünk róla egy jól fűtött moziteremben. Az ikont életre keltő Henry Cavill nyilatkozott néhány mondatot a nagy visszatérésről, valamint elárulta, hány filmre van még szerződése a DC Bővített Univerzumon belül.

“Egészen más ez a Superman, mint az eddigi inkarnációi. Úgy érzem, ez a természetes fejlődéstörténet az Acélember végétől mostanáig. Ez egy újjászületése a karakternek, egy új kezdet. Ez a film kiemeli Superman azon tulajdonságait, amelyeket a képregényekben is láthattunk már, amihez személy szerint mindig is ragaszkodtam, hogy bemutatásra kerüljenek.”

“Azt hiszem, a fanatikus rajongók tudták, hogy nem létezik Igazságliga Superman nélkül. Nélküle nincs remény. A Batman Superman ellen végén ott az a közelgő veszély. Bruce Wayne-t ez ösztönzi arra, hogy összehívja a Ligát. Ez a miértje az egésznek. De akkora a veszély, hogy így is szükségük van Supermanre,” teszi hozzá Deborah Snyder producer.

FIGYELEM! A következő két bekezdés apró spoilereket tartalmaz “Az igazság ligája” kapcsán, ezért elrejtettük. Csak saját felelősségre kattints a gombra!

Superman tehát visszatért, de egyelőre nincs szó arról, mikor láthatjuk őt legközelebb akár szólókalandban, akár egy Igazságliga folytatásban. Cavill ugyanakkor elárulja, hogy a jövőben esélyt lát a korábbi mellényúlások korrigálására a karaktert illetően, valamint azt is, hogy még egy filmről szól a szerződése, ahol fel kell tűnnie az Acélember szerepében. Egyelőre nem tudni, ez melyik projektet takarja.

(Forrás: Los Angeles Times)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük