DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két rejtélyes DC-film kapott premierdátumot

Oszd meg a cikket másokkal is:

Tűkön ülve várjuk a Warner Bros. szombat esti filmes paneljét – amit egyébként élő szöveges közvetítés keretében követhettek majd nálunk nyomon –, de hogy addig se maradjunk spekulálás nélkül, kisebb tologatás, módosítgatás mellett kettő, egyelőre cím nélküli DC projekt kapott bemutató dátumot.

Az egyik 2020. február 14-én, tehát Valentin-napon ostromolhatja a mozikat, míg a másik ugyanabban az évben június 5-én kerülhet a nagy vásznakra.

A THR információi szerint a Warner Bros. a szombat esti filmes paneljén akarja bejelenteni a nagy sikerű “Wonder Woman” folytatását premierdátummal együtt, egyes információk szerint a “Shazam” film felvételei Dwayne Johson Black Adamje nélkül kezdődhetnek 2018 februárjában, az év közepén pedig már a rendezőjére úgy fest rátaláló “Öngyilkos osztag 2” is foroghat.

És akkor még nem említettük Matt Reeves “Batman”-jét, David Ayer “Gotham City Sirens” projektjét és a Joss Whedon irányításával készülő Batgirl-filmet, de ezeken kívül is sok más DC mozi is vár még a sorára, többek között a direktorát nemrég elvesztő “Justice League Dark”, Chris McKay “Nightwing”-je és a kezdetben 2018-ra beígért Flash-mozi, amivel most már igazán illene valamit kezdenie a stúdiónak.

Még 2014 októberében egyébként 2020. április 3-ára lett bejelentve Cyborg szólókalandja, valamint azon év július 24-ére a “Green Lantern Corps” mozi. Ha a terveik nem változtak, abban az évben akár négy (!!!!4!!négy4!) DC-filmet is műsorra tűzhetnek a filmszínházak.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük