DC Magyarország

Minden, ami DC!

Új írókkal erősít az ‘Öngyilkos osztag 2’

Oszd meg a cikket másokkal is:

Lassan a film írói is egy osztagot alkotnak.

Gavin O’Connor David Bar Katzzal és Todd Stashwickkel karöltve írja az “Öngyilkos osztag 2” forgatókönyvét.

Katz a “The Man in the Rockefeller Suit” című feketelistás (avagy végül meg nem valósult) szkriptjéről ismert, de van képregényes tapasztalata is, ugyanis ő írta újra a New Line által készített “Spawn” filmet, valamint “A sebezhetetlenség történelme” című színdarabot, amely Superman megalkotásáról szól.

Stachwick a színészvilágból érkezett, láthattuk őt például a FOX Batman-előzménysorozatában, a “Gotham”-ben is. Nemrég fedte fel, hogy az “Öngyilkos osztag 2” forgatókönyvén dolgozik, valamint hozzátette, hogy egész életében DC rajongó volt.

A Warner Bros. buzgón halad előre az “Öngyilkos osztag” folytatásával, ami talán megküzdött a kritikusokkal, de világszinten 746 millió dollárt termelt. Korábban a “Tarzan legendája” forgatókönyvét is jegyző Adam Cozad dolgozott a második rész szkriptjén. A Warnernek több projektje is van az előkészületek különböző fázisaiban az Osztag karaktereivel, többek között olyanok is, amelyekben visszatérhet Margot Robbie Harley Quinnként és Jared Leto Jokerként. Egyelőre azonban egyikükhöz sem tartozik még megjelenési dátum.

(Forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük