DC Magyarország

Minden, ami DC!

Interaktív rövidfilm előzményt kap a Batman: Under the Red Hood, amihez eredeti szinkronlista és előzetes is érkezett

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner Bros. Home Entertainment legújabb DC animációs projektje, a DC Showcase – Batman: Death in the Family címet viseli, és ez lesz az első DC adaptáció, ami interaktív történetmesélési elemeket is tartalmaz.

A rövidfilm a jól ismert 1988-as, azonos című képregényes sztorit dolgozza fel, ami a második Robin, Jason Todd Joker keze általi halálát meséli el. Ez a film gyakorlatilag előzményül szolgál a 2010-es Batman: Under the Red Hood egészestés animációs filmnek, és a szinkronhangok listáján találunk pár visszatérő nevet is. Bruce Greenwood újra Batman bőrébe bújik, Vincent Martella ismét Jason Toddként lesz hallható, John DiMaggio pedig visszatér Jokerként. A szereplők között helyet kapott továbbá Zehra Fazal (Young Justice) mint Talia al Ghul és Gary Cole (Veep) mint Kétarc és Gordon felügyelő.

A rövidfilm előzetesét itt meg is nézhetitek:

A DC: Showcase – Batman: Death in the Family nem tekinthető a szó szoros értelmében prequelnek, sokkal inkább egy interaktív rövidfilmnek, több választható cselekményszállal, hasonlóan a Black Mirror Bandersnatch című epizódjához. A nézők a történet kulcspontjain döntéseket kell hozzanak, így akár meghatározhatják, hogy Jason meghaljon, vagy maradjon életben. Az előzetesben kiszúrhatunk egy változtatást az alapanyaghoz képest, ugyanis látjuk Jasont bérgyilkosként visszatérni Gothambe, és felvenni a Red Robin személyiséget.

Ez az interaktív elem valószinűleg egy visszautalás az eredeti képregényes rajongói szavazásra. A DC annak idején egy adott telefonszámon várta az olvasók voksait Robin sorsával kapcsolatban. Akkor kevéssel ugyan, de az az opció nyert, amelyben a fiatal szárnysegéd életét veszti, a DC azonban feltámasztotta őt a 2005-ös Under the Red Hood képregényes eseményben, ami a 2010-es animációs filmhez nyújtott inspirációt.

A DC: Showcase – Batman: Death in the Family még idén ősszel megjelenik az Államokban blurayen és digitális formátumban. A lemezen a csekély játékidő kitöltése végett további DC rövidfilmek is lesznek, mint a Sgt. Rock, a Death, az Adam Strange vagy a The Phantom Stranger.

(Forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük