DC Magyarország

Minden, ami DC!

Korhatáros animációs filmet kap Deathstroke, amelyhez előzetes is érkezett

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Deathstroke: Knights & Dragons animációs film a CW Seed-en sugárzott, azonos című sorozatra építkezik, és új tartalommal bővíti ki azt. A film R-es korhatár-besorolást kapott, amit a véres erőszak, a szókimondó nyelvezet, a felkavaró képi hatások és némi szexuális tartalom indokol. A 87 perces játékidő nagyjából 50 percnyi sosem látott anyagot tartalmaz majd, köztük a történet izgalmas befejezését. Ehhez érkezett most egy előzetes, amit a továbbiakban meg is nézhettek.

A hivatalos leírás alapján a film “egy új oldalát mutatja meg a Deathstroke örökségnek. A zsoldos és mesteri bérgyilkos Slade Wilson kettős életet él: az egyikben a könyörtelen gyilkos Deathstroke, a másikban elkötelezett családapa. Amikor ez a két világ összeütközik a HIVE nevű terroristacsoportnak hála, Slade gyilkos énjének kell megmentenie a szeretteit, és azt, ami saját magából maradt. Miután a lelkét darabokra törték, a fiát pedig túszul ejtették, Deathstroke-nak fizetnie kell a múltbeli bűneiért, hogy megvívhassa a jövő csatáit.”

A rendezői székben Sung Jin Ahn foglal helyet, a forgatókönyvért J.M. DeMatteis (Superman: Red Son, Batman: Bad Blood) felelt, az executive produceri teendőket pedig Sam Register, Greg Berlanti és Sarah Schechter látja el.

A címszereplőt természetesen most is az Emmy- és Golden Globe díjas Michael Chiklis (The Shield, Gotham) szólaltatja meg, hiszen ő volt a karakter hangja a sorozatban is. Sasha Alexander (Szégyentelenek, NCIS) Wilson felesége, Adeline “Addie” Kane Wilson szerepében lesz hallható. A stáblistán helyet kapott még Chris Jai Alex (ThunderCats Roar, Extraction) mint The Jackal, Faye Mata (League of Legends) mint Jade/H.I.V.E Queen, Griffin Puatu (Beastars) Joseph/Jericho hangjaként, Imari Williams (Transformers: Rescue Bots, LEGO DC: Shazam! Magic and Monsters) Nichols elnök szerepében, Asher Bishop (The Angry Birds Movie 2) mint Young Joseph, Colin Salmon (Krypton, Arrow, Die Another Day) mint William Wintergreen, Delbert Hunt (Bad Henry) Bronze Tiger megszólaltatójaként, Panta Mosleh (Always Be My Maybe, Pass The Salt) mint Lady Shiva, Noshir Dalal (Red Dead Redemption II) mint Kapoor, Castulo Guerra (The Usual Suspects, Jane The Virgin) Suzarez tábornokként és Minae Noji (General Hospital), mint az államtitkár.

A film a nyár folyamán jelenik meg Amerikában.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük