DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Ruby Rose kiszállt a Batwoman sorozatból, új színészt keresnek a főszerepre

bréking, hírek | 2020. május 20. 06:06 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Ruby Rose, a CW újonc Batwoman sorozatának főszereplője kiszáll a produkcióból egy évad után. A már berendelt második etapra újracastingolják Kate Kane karakterét.

“Meghoztam azt a nagyon nehéz döntést, hogy nem térek vissza a Batwoman következő évadára. Nem volt könnyű meglépnem ezt, hiszen minden tiszteletem a szereplőtársaimé, a stábé és mindenkié, aki része ennek a sorozatnak Vancouverben és Los Angelesben,” hangzik a színésznő nyilatkozata.

Sem Rose, sem a producerek nem indokolták meg a színésznő távozását, de egyes források szerint közös megegyezés alapján született a döntés.

Egy drámasorozatban szerepelni az egyik legnagyobb színészi kihívás, nem mindenki bírja el a hosszú és intenzív munkaórákat. Egyes híresztelések szerint Ruby Rose esetében is erről beszélhetünk. Rose korábbi legterjedelmesebb tévés munkája egy kilenc epizódos történetszál volt az Orange Is the New Blackben, és állítólag sem ő, sem a készítők nem láttak esélyt arra, hogy a Batwoman ebben a formában folytatódjon, ami végül ehhez a megoldáshoz vezetett.

Rose 2018 nyarán szerződött le Batwomanként, akkor még az Elseworlds crossoverhez, később pedig megkapta a saját sorozatát, aminek első évada a koronavírus okozta bonyodalmak miatt 22 helyet csak 20 epizódot számlált.

A Beralanti Productions és a WBTV egy közös nyilatkozatban adta a rajongók tudtára, hogy továbbra is elkötelezettek a Batwoman sorozat iránt, és keresnek egy újabb színésznőt az LMBTQ közösségből erre a szerepre. Mivel a járvány miatt a CW eltolta az új szezonkezdést őszről 2021 januárjára, így a producereknek lesz idejük a castingra.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

1 komment a(z) "BRÉKING: Ruby Rose kiszállt a Batwoman sorozatból, új színészt keresnek a főszerepre" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük