DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Harley Quinn korhatáros animációs sorozatot kap!

bréking, hírek | 2017. november 21. 07:56 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Harley Quinn, az “Öngyilkos osztag” népszerű karaktere egy spinoff mellett saját tévésorozattal is jelentkezik! 26 harminc perces epizódot már be is rendeltek a DC digitális szolgáltatására a felnőtteknek szóló akció-vígjátékból, ami a “Powerless” executive producereitől, Justin Halperntől, Patrick Schumackertől és Dean Lory-tól érkezik a Warner Bros. Animationnel közreműködve.

harley-quinn-art.jpg

A Deadline szerint Margot Robbie áll stúdió kívánságlistájának élén a karakter megszólaltatására, akit hamarosan fel is kereshetnek a szereppel.

A “Harley Quinn” – ami Méregcsók mellett felvonultatja a DC univerzum régi és új hőseinek és gonosztevőinek összesét – a harmadik műsor, ami zöld lámpát kapott a DC digitális szolgáltatásán, ezzel csatlakozva az élőszereplős “Titans” szorozathoz és a visszatérő “Young Justice”-hoz.

Halpern, Schumacker és Lory triója az EP-i szerep mellett írják is a sorozatot, melynek első szinopszisa szerint “Harley Quinn, aki egyszer s mindenkorra megszakít minden szálat Jokerrel, önállóan próbál szerencsét, mint Gotham City Bűn Bohóc Hercegnője.”

A projekt egyelőre munkálatok alatt áll, a fenti kép még a fejlesztési szakaszból való, tehát nem biztos, hogy a kész sorozat is így fog kinézni.

Sam Register, a Warner Bros. Animation és a Warner Digital Series elnöke szintén executive producerként, Jennifer Coyle (“Tini szuperhősök – Az év hőse”) pedig producerként lesz jelen Halpern és Schumacker cége, az Ehsugadee Productions égisze alatt a Warner Bros. Animationnel közreműködve.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

1 komment a(z) "BRÉKING: Harley Quinn korhatáros animációs sorozatot kap!" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük