DC Magyarország

Minden, ami DC!

Andy Serkis szerint a The Batman sötétebb lesz, mint a korábbi feldolgozások

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Matt Reeves által rendezett The Batman munkálatai jelenleg szünetelnek a koronavírus miatt, és a bemutató is messze van még, de ez nem jelenti azt, hogy a filmet övező várakozás és lelkesedés is alábbhagyott volna. Az Alfredet játszó Andy Serkis nemrég egy interjúban hullajtott el pár infómorzsát a filmről, de konkrét részleteket persze nem fedett fel.

Annyit elárult, hogy Reeves rendezése sokkal intenzívebb lesz, mint a korábbi Batman filmek. Amikor megkérdezték tőle, hogy a rajongók reménykedhetnek-e egy “sötétebb, komorabb” feldolgozásban, a színész nevetve azt válaszolta, hogy “ez nem áll messze az igazságtól.”

“Ez a film nagyrészt az Alfred és Bruce közötti érzelmi kapocsról szól. Ez áll a történet középpontjában. Matt pedig egy igazán kiváló forgatókönyvet írt,” mondja a színész, aki olyan mozis legendák után veszi át a stafétát a komornyik szerepében, mint Michael Gough, Michael Caine vagy Jeremy Irons. Serkis azt is hozzátette, hogy fantasztikusnak és megközelíthetetlennek tartja Caine alakítását, amit nem próbál meg leutánozni, inkább a saját verzióját építi fel az ikonikus karakternek.

Az interjúból azt is megtudtuk, hogy Serkis jeleneteinek a fele forgott le a kényszerleállás előtt, és kíváncsi arra, hogy ez a kihagyás mennyire lesz majd észrevehető az alakításában.

A The Batman jelenlegi állás szerint 2021. október elsején érkezik az amerikai vásznakra.

(forrás: LADbible)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük