DC Magyarország

Minden, ami DC!

Egy klasszikus Batman gonosz teszi tiszteletét a Batwoman sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Batwoman jövő heti, “A Secret Kept From All the Rest” című epizódjában egy régen várt gonosztevő színre lépésének lehetünk szemtanúi, akit ezidáig csak képregényekben és animációs feldolgozásokban láthattunk, élőszereplős változatban csak a civil énjével találkoztunk.

A továbbiakban spoilerek következnek a Batwoman sorozat kapcsán. Csak saját felelősségre olvass tovább!

Tommy Elliot (Gabriel Mann) végre Hushként is bemutatkozik a sorozatban. A múlt vasárnapi epizódban már láthattuk a karakter átalakulását az ismert gonosztevővé, most pedig néhány képen és egy videón még jobban szemügyre vehetjük őt.

A Batwoman már az évad eleje óta alapozott ennek a pillanatnak, főleg a harmadik epizódban, amikor először láthattuk Mannt Tommyként. Batwoman szabotálta a Batman megölésére kidolgozott tervét, és Tommy az Arkham Asylumba került. A legutóbbi részben azonban visszatért, és az is kiderült, hogy ő ölte meg Luke (Camrus Johnson) édesapját, Lucius Foxot.

A történet során Alice (Rachel Skarsten) és Mouse (Sam Littlefield) alkut kötöttek Tommyval, hogy kiszabadítják őt az Arkhamból, cserébe Lucius naplójáért. A napló tartalmaz egy tervet Batman harcképtelenné tevésére, arra az esetre, ha a denevérjelmez rossz kezekbe kerülne. A szökési terv azzal jár, hogy Tommy arcát összevagdossák, ezért kerül rá az a bizonyos kötözés.

A következő epizód szinopszisa így szól: Amikor Gotham értelmiségi polgárai elkezdenek köddé válni, Kane parancsnok (Dougray Scott), Sophie (Meagan Tandy) és a Crows elkezdenek nyomozni a várost veszélyeztető gyilkos fenyegetés után. Eközben Kate-t (Ruby Rose) megviseli valakinek az árulása, és minden körülötte levő személy hűségét megkérdőjelezi, épp akkor, amikor leginkább szüksége volna rájuk. Amikor Luke és Julia (a vendégszereplő Christina Wolfe) eltűnik, Batwomannek Maryvel (Nicole Kang) és egy egykori ellenfelével kell összefognia a mentőakció érdekében. Mindeközben Alice felkéri Tommy Elliotot, hogy segítsen egy nehezen megtalálható tárgy felderítésében, amire nővérének is fáj a foga.

A Batwoman következő epizódja jövő kedden kerül fel az HBO GO-ra.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük