DC Magyarország

Minden, ami DC!

A címszereplő apját is megtalálták a Batwoman pilotjához

Oszd meg a cikket másokkal is:

Kate Kane új ellensége a saját édesapja.

Dougray Scott csatlakozott a CW Batwoman pilotjának stábjához, és a főszereplő édesapját, Jacob Kane-t kelti majd életre.

A hivatalos karakterleírás szerint Jacob “egy nyugalmazott ezredes, akinek Batman nagyon a bögyében van. Jacob Kane most a The Crows nevű gothami magánbiztonsági céget vezeti, és küldetésként tűzte ki maga elé, hogy hatékonyabban védelmezze a várost, mint a sötét lovag valaha is tette. De csupán idő kérdése, hogy az önjelölt igazságosztók iránti megvetése új fordulatot vegyen, amikor szembekerül Gotham új álarcos hősével, aki történetesen a saját lánya.”

Scott leginkább a Blöff című sorozatból lehet ismerős, valamint olyan filmekből, mint a Mission: Impossible 2, az Elrabolva 3 és az Egy hét Marylinnel.

Ezúttal olyan nevekkel osztozik a stáblistán, mint Rachel Skarsten (Az uralkodónő), aki a gonosz Alice bőrébe bújik; valamint Meagan Tandy (Teen Wolf – Farkasbőrben), Nicole Kang (YOU) és Camrus Johnson (Luke Cage), aki Lucius Fox fiát, Luke-ot alakítja.

A szóban forgó epizód emellett egy rendezőváltáson is átesett időközben. A vámpírnaplók és a God Friended Me nyitányát is levezénylő Marcos Siega lesz a Batwoman pilot új direktora és executive producere. David Nuttert váltja a rendezői székben, aki személyes okokra hivatkozva visszalépett a feladattól, és a továbbiakban csupán executive produceri teendőket lát el.

(forrás: EW, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük