DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: A ‘Shazam!’ forgatása lesz a következő a DC-projektek közül!

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az idén novemberben érkező “Az igazság ligája” után úgy fest, több, mint egy évet kell várnunk a következő DC mozira, ami James Wan “Aquaman”-je lesz. A THR forrásai szerint azt követően viszont teljesen más vizekre evez (haha) a Bővített Univerzum.0000000009.png

2018 elején kezdődnek a forgatási munkálatok, a premierre pedig valamikor 2019-ben kerül sor.

David F. Sandberg az “Annabelle 2 – A teremtés” direktora rendezheti a filmet a Warner Bros. testvérvállalata, a New Line égisze alatt. Peter Safran, aki már az “Annabelle” folytatásán is dolgozott a rendezővel, valamit az “Aquaman” filmben is közreműködik, tárgyalásokat folytat, hogy a “Shazam!” esetében is elláthassa ezeket a feladatokat.

Egyelőre nem tisztázott, hogy Dwayne Johnson feltűnik-e a filmben Black Adam, a főhős nagy ellenfelének szerepében, de annyi biztos, hogy ő lesz a főszereplője és a producere a karakter önálló mozijának.

A New Line-nál nagyon bíznak Sandbergben, akit eddig főleg horrorrendezőként ismerhettünk, például a tavalyi év nagy sikerű horrorja, az “Amikor kialszik a fény” kapcsán találkozhattunk a nevével.

A címszereplő Shazam, avagy Billy Batsont játszó színészekről eddig még nem hullt le a lepel, de talán a hétvégi Comic-Conon ezzel az infóval is gazdagabbak leszünk.

UPDATE (21:42): Sandberg a Comic-Conon erősítette meg az IMDb-nek, hogy ő rendezi a filmet!

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük