DC Magyarország

Minden, ami DC!

A gonosztevőké a főszerep a következő DC-LEGO videojátékban

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ősztől büntetlenül randalírozunk majd a legó utcákon az ikonikus DC gonoszok társaságában.

A Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette, hogy október 16-án kihozza a legjobbat a legrosszabbakból, amikor megjelenteti a “LEGO DC Super-Villains” című videojátékot Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A játékban az általunk megalkotott főhős kerül egy kalandos történet középpontjába, körülvéve a DC univerzumból ismert helyszínekkel és gonosztevőkkel. Egy LEGO játékban most először adódik lehetőség arra, hogy egyedi karakterrel menjünk végig a DC közreműködésével megírt történeten, miközben olyan legendás karakterekkel foghatunk össze, mint Joker, Harley Quinn vagy Lex Luthor. Eddig nem tapasztalt mennyiségű lehetőség között válogatva építhetjük fel a karakterünket, aki a játék folyamán új képességekre és kiegészítőkre tehet szert.

Az Igazság Ligáját hiába is keresnénk ebben a játékban, helyettük azonban itt van az Igazság Szindikátus, egy új szuperhőscsapat. A Legion of Doom tagjaira hárul végül a jófiú szerep, akik szembe kell szálljanak a renegát hősökkel, hogy megakadályozzák őket ravasz tervük kivitelezésében. Vagyis igen, Joker ezúttal a jó oldalon fog állni.

A sztori módban csatlakozhatnak hozzánk a barátaink is, hála a kétjátékos üzemmódnak, amiben a játékosok összefoghatnak, hogy közös erővel győzzék le a főgonoszokat.

Az alap kiadás mellett érkezik egy Deluxe verzió is a játékból, amiben többek között a DC Super-Villains: TV Series Character Pack kiegészítő is helyet kap. Egy másik extra kiadáshoz pedig miniatűr Lex Luthor figurát adnak a készítők. (Az előrendelt digitális kiadások mellé Justice League Dark Character Pack DLC jár.)

Nézzük meg a játék első kedvcsinálóját, ami el is végzi a rá szabott feladatot, mi ugyanis azonnal kedvet kaptunk a kipróbálásához. Az előzetes természetesen magyar felirattal vizsgálható be.

A játékról valószinűleg újabb infókat kapunk az elkövetkezendő hetekben, ugyanis a Warner Bros. nagy eséllyel erről is tart majd bemutatót az E3 konferencián. Addig nincs más dolgunk, mint felkészíteni magunkat egy felhőtlen játékélményre.

(Forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük