DC Magyarország

Minden, ami DC!

A The Flash két visszatérő szereplője is állandóvá lép elő a hetedik évadra

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Deadline értesülései szerint a Chester P. Runk karakterét megformáló Brandon McKnight, és az Allegra Garciát életre keltő Kayla Compton állandó szereplők lesznek a The Flash hetedik etapjában.

Chester P. Runk egy tech-zseni, aki a nagymamája zsúfolt garázsában tevékenykedik. Egy csodálatos tudós, aki bármilyen kütyü megtervezésére és megépítésére képes mindenféle anyagi háttér vagy a S.T.A.R. Labor segítsége nélkül. Chester afféle “csináld magad” tudós, aki csúcstechnikás laborok hulladékaiból és mások kidobott dolgaiból készít fizikai határokat áthidaló, egyedi szerkezeteket. Chester egyébként egy vidám srác, aki nem mellesleg nagyon jól táncol, és kisugárzása felvillanyozza mindenki életét. Ezenkívül megszállottja az űrlényeknek, a sci-fiknek, a popkultúra más területeinek és persze a Jitters kávézónak. A karaktert eddig mindössze három epizódban láthattuk.

Chester a hatodik évad nyitányában szerepelt először, egy tudósként, aki régi laborfelszerelést és anyagokat lopott egy szeméttelepről. Az egyik élőben közvetített kísérlete során fekete lyukat nyitott Central Cityben, amiben Chester tudatának fele lakozott. Miután Barry és társai visszaszerezték Chester hiányzó részét, egy speciális kamrába zárták a tudóst, míg szubatomi részecskéi stabilizálódtak.

McKnight alakítása a szóban forgó epizódban annyira meggyőzte Eric Wallace showrunnert, hogy azonnal szerette volna visszahozni őt a történetbe. “Szeretnénk még jobban megismerni őt, és újra lehetőséget adni neki, hogy összedolgozzon a Flash csapattal a közeljövőben.” Chester a február 25-i epizódban segített a csapatnak megmenteni Barry életét.

A kérdésre, hogy vajon Chester a sorozatban is átalakul-e egy kozmikus entitássá, mint a képregényekben, Wallace elég konkrét választ adott: “Nem, legalábbis egy jó ideig biztosan nem.”

McKnight egy jamaikai-kanadai származású színész, aki az Oscar-díjas A víz érintése című alkotással kezdte filmes karrierjét. Legutóbb az Akilla’s Escape-ben szerepelt, legközelebb pedig a Dodge & Miles-ban láthatjuk majd.

Allegra Garcia egy metahumán, aki manipulálja az elektromágneses hullámokat, valamint képes UV-fény impulzusokat kibocsátani.A jó útra tért egykori bűnöző most gyakornokként dolgozik Iris mellett a The Central City Citizennél, valamint a különleges képességeit használva segít Barrynek a Flash Csapat új tagjaként. Korábban arra is történt utalás, hogy a nő valamilyen kapcsolatban áll Nash Wellsszel. Amikor segített neki az egyik projektjében, Allegra kiszúrt egy fényképet, amin a hasonmása együtt látható Nashhel. Később Caitlin puhatolózására Nash azt válaszolta, hogy a hasonmás nem a lánya, hanem egy volt alkalmazottja, aki hozott egy rossz döntést.

Compton a hatodik évad második epizódjában mutatkozott be, és azóta nyolc részben láthattuk őt. Ez lesz a színésznő első állandó szerepe egy sorozatban, azonban feltűnt már több tévés produkcióban korábban is. Láthattuk őt olyan címekben, mint a Törtetők, a Mistresses vagy a Perception, legközelebb pedig a Highway to Havasu című független filmben is lehetősége lesz bizonyítani.

A The Flash következő epizódja március 10-én robog be az amerikai képernyőkre.

(forrás: Deadline, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük