DC Magyarország

Minden, ami DC!

BD Wong szolgáltatja Godspeed hangját a The Flash sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

A színész ismét DC gonosztevőként tevékenykedik.

A The Flash sorozat visszatért a rövid pihenőről, mi pedig azonnal betekintést nyertünk az Arrowverzum lehetséges jövőjébe. Ezen kívül egy új gonosztevővel is gazdagodott a sorozat Godspeed személyében, akinek most fény derült a megszólaltatójára.

A legutóbbi epizódban Nora West-Allen eredettörténetét ismerhettük meg, pontosabban az Eobard Thawne-nal való közös munkájuk kezdetét. A rész elején Nora egy CSI nyomozó volt, aki egy betöréssorozat ügyén dolgozott, melyek orvosi laboratóriumokat érintettek. Amikor az egyik olyan laborba tett látogatást, amit még nem raboltak ki, megtámadta őt egy tetőtől talpig fehérbe öltözött speedster, aki a “sebesség isteneként” hivatkozott magára.

A főcím alatt pedig azt is megtudtuk, hogy Godspeed hangját BD Wong kölcsönzi a sorozatban. Nem ismeretlen számára a képregénygonoszok világa, hiszen Hugo Strange-ként is láthattuk őt a Gothamben. A munkásságában olyan címeket találunk még, mint a Jurassic Park franchise, a Mr. Robot sorozat vagy a Különleges ügyosztály. Wong ezzel a harmadik olyan színész, aki a The Flashben egy rejtélyes speedstert szinkronizál. Korábban Tony Toddot hallhattuk Zoom szerepében, Savitar pedig Tobin Bell hangján szólalt meg.

A Godspeed című epizód a karakter eredettörténetét is elmesélte. Nora rájött, hogy August Heart a keresett rosszfiú, aki újra akarja gyártani a Velocity 9 anyagot, ezzel örökké speedsterré változtatva magát. Nora szembeszállt vele, mielőtt ellophatta volna az utolsó összetevőt, és Thawne segítségével túljárt az eszén. August ezután a rendőrség markaiba került, legalábbis egyelőre.

A The Flash epizódjait magyar idő szerint szerda hajnalban adja a CW.

(forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük