DC Magyarország

Minden, ami DC!

Megtalálták az Y: The Last Man sorozat új főszereplőjét

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ben Schnetzer lesz Yorick Brown az FX készülőben levő Y: The Last Man drámasorozatában. Ő fogja váltani Barry Keoghant, aki eredetileg játszotta volna a férfi főszerepet, nemrég azonban kiszállt a produkcióból.

A sorozat tető alá hozása korántsem volt zökkenőmentes eddig, hiszen egy showrunnercsere is történt, Eliza Clark váltotta a kreatív nézeteltérések miatt távozó Mashaka Croalt és Michael Greent, akik íróként és executive producerként is a fedélzeten voltak.

Az azonos című képregénysorozaton alapuló adaptációban egy posztapokaliptikus világba teszünk látogatást, ahol egy kataklizmikus esemény minden hímnemű élőlényt kiirtott, kivéve Yorick Brownt és a majmát, Ampersandet. A sorozatban őket követhetjük nyomon, amint komoly erőfeszítésekkel próbálják visszahozni azt, ami elveszett, és felépíteni valami jobbat.

Yorick Brown az egyetlen szereplő, akit újracastingoltak a készítők, a stáblista változatlanul olyan neveket tartalmaz, mint Diane Lane, Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield, Marin Ireland és Amber Tamblyn. A sorozat bemutatása már ebben az évben esedékes lett volna, de Keoghan jeleneteinek újraforgatása az új főszereplővel újabb halasztásra kényszeríti az alkotókat.

Schnetzer nemrég debütált a Broadway-n a The Nap című darabbal. Filmes kreditjei között olyan címeket találunk, mint a Snowden, A könyvtolvaj vagy a Büszkeség és bányászélet.

Az Y: The Last Man forgatása áprilisban veszi kezdetét. Az új pilot epizódot Melina Matsoukas (Bizonytalan, Master of None, Queen and Slim) jegyzi majd rendezőként és executive producerként. Nina Jacobson és Brad Simpson szintén executive produceri szerepet töltenek be.

(forrás: Variety, Hollywood Reporter, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük