DC Magyarország

Minden, ami DC!

Jodie Foster nevével fémjelezve jöhet az ‘Y: The Last Man’ adaptációja

Oszd meg a cikket másokkal is:

Nagy névvel kezdődhet a stáblista.

A rajongók már tűkön ülve várták, hogy az “Y: The Last Man” belépjen az élőszereplős adaptációk sorába, és most egy ikonikus színésznő járulhat hozzá ennek megvalósulásához.

A Hashtag Show értesülései szerint az FX tárgyalásokat folytat a kétszeres Oscar-díjas színésznővel, Jodie Fosterrel a potenciális sorozat egyik főszerepe kapcsán. A színésznő leginkább “A bárányok hallgatnak” és “A vádlottak” című filmekből lehet ismerős.

Ha sikerül megegyezniük Fosterrel, Jennifer Brownt, a sorozat főhősének édesanyját játszhatja majd. A cselekmény Yorick Brown szabadulóművész, az utolsó életben maradt férfi és a csuklyásmajma, Ampersand történetét követi nyomon. Yorick egy titokzatos járvány után kutat, ami teljesen kiirtotta az Y, azaz a férfi kromoszómát a bolygón.

Felettébb érdekes lenne, ha Foster tényleg csatlakozna a sorozathoz, azok után, hogy nemrég kevésbé pozitív véleményének adott hangot a képregényadaptációk bizonyos típusával kapcsolatban.

A sorozat pilotját még csak idén április elején rendelték be, de a projekt már 2015. óta fejlesztés alatt állt az FX-nél. Az epizódot Melina Matsoukas fogja rendezni, és valamikor július végén kerülhet kamerák elé.

Foster képviselői nem nyilatkoztak a castingról.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük