DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az Y, az utolsó férfi showrunnerei kiszálltak a sorozatból

hírek | 2019. április 16. 11:06 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Az FX ugyanakkor továbbra sem mondott le az adaptációról.

Hamarosan elkezdődtek volna az Y, az utolsó férfi képregényadaptáció forgatási munkálatai, de Michael Green és Aida Mashaka Croal showrunnerek kiszálltak a sorozat éléről.

“Szomorú hír az Y, az utolsó férfi rajongóknak. Az FX úgy döntött, hogy nem halad tovább a sorozatunkkal a jelenlegi formájában,” adta tudtunkra a fejleményeket Croal egy közleményben, amit Green is aláírt. Miután köszönetet nyilvánítanak az íróknak, producereknek és színészeknek, így folytatódik a nyilatkozat: “Reménykedtünk abban, hogy meghálálhatjuk a tehetségüket és a bizalmukat egy sorozattal, ami nem csak sikeres, de ki is mond olyan dolgokat, amelyeket napjainkban ki kell mondani. Mivel mi is Y rajongók vagyunk, bízunk benne, hogy a jövő épp ezt tartogatja.”

Előfordulhat, hogy lesznek akik félreértik ezt a közleményt, és arra következtetnek, hogy az FX elkaszálta a sorozatot, holott erről nincs szó. A csatorna megerősítette, hogy az Y munkálatai folytatódnak a jelenlegi szereplőgárdával, csupán Green és Croal dobbantott a projekttől “kreatív nézeteltérésekre” hivatkozva. Az FX már hozzá is látott az új showrunner kereséséhez.

Februárban nézhettük meg az első hivatalos képet a Barry Keoghan által játszott Yorickról, amint hullák között vándorol gázmaszkban és egy kapucnis öltözetben, amit a rajongók felismerhetnek a képregényekből is. Diane Lane kelti életre Yorick politikus édesanyját, Jennifer Brown szenátort. A szereplőgárdában továbbá olyan neveket találunk, mint Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield, Marin Ireland és Amber Tamblyn.

y-courtesy-fx-networks.jpg

(forrás: EW, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük