DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ben Affleck végre megszólalt a Snyder Cut ügyben, és a The Batmanről is ejtett pár szót

hírek | 2020. február 22. 10:54 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Tavaly november 17-e nagy nap volt a #ReleaseTheSnyderCut mozgalom szempontjából, hiszen Az igazság ligája premierjének második évfordulója alkalmából többen is támogatásukat fejezték ki a film rendezői változatának megjelenése mellett, köztük Jason Momoa, Gal Gadot, Ray Fisher, Fabian Wagner operatőr, sőt maga Zack Snyder is beszállt a kampányba. Ami azonban még nagyobb meglepetés volt, hogy a Batman szerepét látványosan és végérvényesen hátrahagyó Ben Affleck is kiposztolta azt a bizonyos hashtaget.

A színész jelenleg a következő filmjét, a The Way Back című sportmozit promózza, de ilyenkor nem lehet elkerülni egy-egy kérdést Batmannel vagy a Snyder Cuttal kapcsolatban sem.

Állítása szerint nem tudott a Snyder Cut mozgalomról. Zack hívta fel a rá a figyelmét, Ben pedig mondta neki, hogy támogatja és segíti őt, amiben csak lehet. “Azt gondolom, hogy Zack verziója meg kellene jelenjen,” zárta rövidre.

Affleck egy másik interjúban a stafétát tőle átvevő Robert Pattinsonról is elmondta a véleményét: “Szerintem Robert nagyszerű színész, remek munkát fog végezni.”

Ezután arra is kitért, hogy miért akasztotta szögre a denevérjelmezt: “Volt egy forgatókönyvünk. Nagyon szerettem, Geoff Johnsszal írtuk, akit nagyon tisztelek. De aztán pár film után elmúlt a lelkesedésem. Nem éreztem késztetést egy ilyen történet elmesélésére, és rájöttem, hogy ha nem ez a legfontosabb dolog a számomra, akkor abból nem lesz egy túl jó végeredmény. Ez a film megérdemli, hogy olyan valaki készítse el, akinek ez minden vágya, és akkoriban ez nem én voltam, ezért továbbálltam.”

Affleck új filmjét, a The Way Back-et márciustól játsszák az amerikai mozik, a Matt Reeves rendezésében és Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman bemutatója pedig 2021 júniusában lesz esedékes.

(forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük