DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Vámpírnaplók szereplője rendezi a Batwoman egyik epizódját

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Vámpírnaplók sorozatból is ismert Paul Wesley rendezőként adja a nevét a Batwoman első évadának egyik epizódjához. Ezt a színész az Instagram story-jában fedte fel, amikor megmutatta a Daphne Miles által írt forgatókönyvet, amiből dolgozni fog.

Wesley rendezői bemutatkozása a Vámpírnaplók ötödik évadában volt, ahol aztán négy további epizódot vezényelt le a sorozat végéig. Azóta olyan címekben működött közre direktorként, mint az Árnyvadászok – A végzet ereklyéi, a Roswell: New Mexico, valamint a Legacies – A sötétség öröksége című Vámpírnaplók spinoff. Színészként a CBS All Access Mondj egy mesétben látható, ami jelenleg a második etapjának közepén jár.

Batwoman épp most tért vissza a képernyőkre a téli szünet és a crossoverbeli vendégszereplés után, ráadásul egy fordulatos epizóddal. A rész végén megjelent egy olyan Beth (Rachel Skarsten), akiből nem lett a gonosz Alice. Egyszerűen fogalmazva, jelenleg két Beth van Gothamben, egy jó és egy gonosz.

“Kate össze van zavarodva, le van döbbenve, ugyanakkor nem tudja hova tenni, hogy a személy, akire egész életében várt, hirtelen csak úgy felbukkant,” fejtette ki a showrunner Caroline Dries a két ikertestvérrel boldogulni próbáló Kate helyzetetét. “Az, hogy egyszerre van jelen Beth és Alice – amivé a lány vált, és amivé kellett volna válnia – ambivalenciát okoz Kate-ben, aki valószínűleg soha nem fog felépülni az autóbaleset okozta traumából.”

A Batwoman epizódjait vasárnaponként adja a tengerentúlon a CW, nálunk pedig keddenként érkezik az HBO GO-ra magyar felirattal.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük