DC Magyarország

Minden, ami DC!

Henry Cavill továbbra sem mond le Superman szerepéről

hírek | 2019. november 19. 19:31 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Már lassan egy évtizede annak, hogy Henry Cavillt leszerződtették Superman szerepére, és két év telt el azóta, hogy utoljára láttuk őt az Acélemberként Az igazság ligájában. Azóta zajlanak a találgatások és híresztelések azzal kapcsolatban, hogy vajon Cavill magára ölti-e még valaha az ikonikus jelmezt. A színész a Men’s Health magazinnak adott egy interjút, ahol végre felszólalt ezzel kapcsolatban is: “A köpeny még a szekrényben van. Még mindig az enyém.”

Cavill Supermanjét eddig összesen három filmben láthattuk, és az interjú során szóba is került mindhárom cím, és el is mondta róluk a véleményét. Az acélember? “Egy remek kiindulópont. Szerintem, ha visszamehetnék az időben, nem változtatnék meg semmit.” Batman Superman ellen? “Az inkább egy Batman film, és úgy gondolom, ez a sötét hangulat nagyon passzol egy Batman filmhez.” Az igazság ligája? “Az nem működött.”

Kis híján összejött egy negyedik alkalom is számára, hogy Kal-El bőrébe bújjon, mégpedig egy cameószerep erejéig a Shazam! moziban, ami végül a színész zsúfolt menetrendje miatt nem jött össze, ezért David F. Sandberg rendező máshogy oldotta meg Superman felbukkanását egy emlékezetes jelenetben a film legvégén. Már azelőtt is bőven voltak pletykák arról, hogy Cavill Superman pályafutásának vége, és ezekre csak ráerősített az, hogy a színész megkapta a The Witcher sorozat főszerepét, ami a tervek szerint akár egy Trónok Harca terjedelmű produkcióvá is kinőheti magát a jövőben. Cavill azt mondja, nem szeretne csendben üldögélni, miközben mindenki terjeszti a különféle spekulációkat és pletykákat. “Még nem mondtam le a szerepről. Sok mindent szeretnék még bemutatni Supermanből, rengeteg történetet elmesélni. Jobban el szeretnék merülni a karakter mélységeiben és őszinteségében. Reflektálni a képregényekre. Ez nagyon fontos számomra. Igazságot kell szolgáltatni Supermannek. A jelenlegi állapot: majd meglátjátok.”

Ha már igazságszolgáltatás, a rajongók két éve töretlen lelkesedéssel követelik az Igazság Ligája Snyder-féle verzióját a Warner stúdiótól, a napokban pedig a mozgalom soha nem látott méreteket öltött. Ahogy arról mi is beszámoltunk, olyan nevek is csatlakoztak a kampányhoz a #ReleaseTheSnyderCut hashtag használatával, mint Gal Gadot, Ben Affleck, David Ayer vagy maga Zack Snyder. Különös módon épp Henry Cavill az egyik ligatag, aki ezidáig nem mutatott támogatást az ügyben, a másik pedig Ezra Miller, akit mondjuk felment az a tény, hogy egyik közösségi oldalon sincs fent.

Az interjú mellé egy remek fotósorozat is készült Henryvel a magazin számára, amit itt végigpörgethettek.

(Forrás: Men’s Health, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük