DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Tom Welling hivatalosan is visszatér Clark Kentként a Végtelen Világok Krízise crossoverben!

Oszd meg a cikket másokkal is:

Tovább formálódik a legambiciózusabb DC esemény.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Tyler Hoechlin és Brandon Routh is magára ölti Superman jelmezét az Arrowvverzum idei crossover eseményének kedvéért, most azonban kiderült, hogy Tom Welling is újra eljátssza a Smallville sorozatbeli karakterét.

A CW állítása szerint a crossoverből kiderül, mi történt Clark Kenttel az elmúlt közel tíz évben, a sorozat fináléja után. Azt egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy Welling Supermanként is részt fog-e venni a történetben, vagy csak Clark Kentként láthatjuk majd.

“Az Arrow nyolc éven át a Smallville farvizén haladt, vagyis nélküle nem lenne Arrowverzum sem. Amikor elkezdtünk beszélgetni a Krízisről, az első három prioritásunk az volt, hogy megszerezzük Tomot a régi szerepére. Az, hogy sikerült ezt összehoznunk, enyhén szólva is letaglózó,” áradozott Marc Guggenheim executive producer.

Miután a Smallville befejezte évtizedes pályafutását 2011-ben, Welling inkább független filmekben vállalt szerepet, mint a Újoncok napja vagy a Válaszúton. Két évvel ezelőtt tért vissza a tévéképernyőkre a közkedvelt Lucifer sorozat kedvéért.

vlcsnap-2019-09-20-13h10m38s510.png

Az állandó karaktereken kívül feltűnik még a crossoverben Monitor és az Anti-Monitor (mindkét karaktert LaMonica Garrett formálja meg), Lex Luthor (Jon Cryer), Superman (Tyler Hoechlin), Lois Lane (Elizabeth Tulloch), Jonah Hex (Johnathon Schaech), a jövőbeli Bruce Wayne (Kevin Conroy), Burt Ward egy eddig ismeretlen szerepben, valamint a Black Lightning sorozat szereplői. A Legendákból is ismert Brandon Routh továbbá a Kingdom Come képregényből inspirált Supermanként is látható lesz.

Az esemény december 8-án kezdődik a Supergirl sorozatban, másnap, december 9-én a Batwoman aktuális epizódjában, december 10-én pedig a The Flashben folytatódik. A téli szünet után, január 14-én vesszük fel újra a fonalat az Arrowban, és még aznap érkezik a befejezés, aminek a Legends of Tomorrow ad otthont.

(forrás: Entertainment Weekly, TVLine, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük