DC Magyarország

Minden, ami DC!

Emily Bett Rickards visszatér Felicity szerepében az Arrow sorozatzárójában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Felicity Smoak is kiveszi a részét Oliver Queen történetének lezárásából, Emily Bett Rickards ugyanis visszatér a népszerű karakterként az Arrow nyolcadik évadának fináléjában. A hírt maga a címszereplő Stephen Amell adta a rajongók tudtára a Twitteren: “A következő hónapokban várható egy csomó hír az utolsó rész kapcsán. Én jobbszeretem, ha tőlünk értesültök először. Üdv újra köztünk, Emily,” írta a bejegyzésben a színész.

Amellhez csatlakozott Marc Guggenheim producer is, aki szintén a Twitteren nyilatkozott a fejleményekről. “Ennél nem is lehetnénk boldogabbak és izgatottabbak. Másképp el sem tudnánk képzelni a finálét. Lesznek még hírek visszatérő régi barátokról a következő pár hétben.”

Rickards a hetedik etap végén szállt ki a sorozatból. Annak idején egyepizódos szereplőként mutatkozott be az első évad harmadik részében, de aztán gyorsan a Team Arrow oszlopos tagjává vált, sőt, feleségül is ment Oliverhez a történet egy pontján. A hetedik szezonfinálé flashforward jelenetében Felicity segített a gyerekeinek, Williamnek és Miának megmenteni Star City-t 2040-ben, majd továbbállt Monitorral, aki elvitte őt oda, ahova Oliver került a feltételezhető halála után, ami akkor következett be, amikor Monitornak dolgozott sok évvel korábban.

Az Arrow új epizódjait keddenként mutatja be a CW csatorna.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük