DC Magyarország

Minden, ami DC!

Hivatalos képekkel tekinthetünk be az Arrow legutolsó epizódjába

Oszd meg a cikket másokkal is:

A CW nyilvánosságra hozott egy rakás új fotót az Arrow január 28-án bemutatásra kerülő fináléjából, ami a “Fadeout” címet kapta. Egy rövid ismertetőt is kaptunk az epizódhoz: “Nyolc évad, és számtalan szuperhős bemutatása után, a sorozat lezárja a Zöld íjász történetét.”

Figyelem! A továbbiakban spoilerek következnek a Végtelen Világok Krízise crossover kapcsán!

A képeken feltűnik az Emily Bett Rickards által játszott Felicity, akit utoljára a hetedik évad végén láthattuk, amikor bújdosni kényszerült az újszülött kislányával, Miával. Ugyanakkor úgy tűnik, Oliver temetésén mégis tiszteletét teszi, aki a Krízis során feláldozta magát a multiverzum újraindítása érdekében

De nem ő az egyetlen ismerős arc, akit látunk. A Rory/Ragman szerepét játszó Joe Dinicol a sorozat 150. epizódja után ismét felbukkan, ahogy Moira Queen (Susanna Thompson), Thea Queen (Willa Holland), Emiko Queen (Sea Shimooka), Curtis Holt (Echo Kellum), valamint Flash (Grant Gustin) és Fehér Kanári (Caity Lotz) is. Egyelőre nem tudni, hogy mi a magyarázat a második évadban meghalt Moira, valamint a hetedik etapban elhunyt Emiko jelenlétére, talán az Earth-Prime megszületése őket is feltámasztotta.

Bár a képeken nem szerepel, de már tudjuk, hogy az egykor Quentin Lance szerepében bizonyító Paul Blackthorne is visszatér a fináléban, ráadásul egy nagyon megható közös jelenetben Katie Cassidy-vel, Marc Guggenheim producer állítása szerint.

A továbbiakban álljanak itt azok a bizonyos képek:

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük