DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Arrow’ 6. évad: Colton Haynes visszatér Roy Harper szerepébe!

hírek | 2017. december 13. 21:33 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Colton Haynes jövő év elején újra feltűnik az “Arrow” fedélzetén egy több epizódon átívelő történet erejéig. A producerek azt ígérik, ez a történet “megold egy sürgős problémát” az Íjász csapaton belül, valamint folytatja a komplikált szerelmi szálat Thea Queennel. Haynes a 15. résztől csatlakozik újra a csapathoz, ami valamikor márciusban kerül képernyőkre.

“Izgalommal jelenthetjük be, hogy Colton Haynes visszatér Roy Harper szerepéhez egy rövid történet erejéig az Arrow új évadában,” mondta Marc Guggenheim és Wendy Mericle executive producer. “Roy-t visszahívják Star City-be, hogy segítsen megoldani egy sürgős problémát, ami nagy kockázatokkal jár a csapatra nézve. A rövid látogatása valami egészen meglepővé fajul, amikor újra összeáll Theával, és ez mindkettejük életét hosszú távon megváltoztatja…”

Ezekből arra lehet következtetni, hogy Roy a jelenleg futó fő cselekményszálba kapcsolódik be, amelyben Oliver Queen személyazonosságának titka veszélybe kerül. Legutóbb, mikor ez történt, Roy lépett Oliver helyébe, felvette a Zöld Íjász jelmezt, így őt tartóztatták le, Oliver pedig megmenekült.

A fent vázolt súlyos következmények jelenthetnek akár egy hasonló szituációt is, valamint a romantikus szál újralobbantását. Mivel tudjuk, hogy Haynes nem lesz már állandó szereplője a sorozatnak, valószinűleg Theát is áthelyezik Star City-ből a vendégszereplők kispadjára.

Haynes az első évadban tűnt fel először, és az Íjász csapat egyik első tagja lett Arsenalként, miközben a civil életében Theával randizott. A karakter a negyedik évad “Uncharted” című epizódjában távozott, de Haynes azóta nyitott volt a visszatérésre, az “Invasion!” crossoverben egy apró cameo erejéig fel is tűnt, valamint folyamatosan utalt arra, hogy a hatodik évadban viszontláthatjuk őt.

(Forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük