DC Magyarország

Minden, ami DC!

Erősített az ‘Arrow’, a ‘Supergirl’ és a ‘Legends of Tomorrow’ színészgárdája

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az új évadok forgatásai július elején megkezdődtek, az Acéllány október 9-én, a Legendák másnap, az Íjász-csapat pedig október 12-én tér vissza a tengerentúli tévéképernyőkre.

Az “Arrow” várva várt hatodik évadának színészgárdájához Sydelle Noel csatlakozott egy visszatérő szerepben. Ő lesz Samanda Watson, egy FBI ügynök, aki az Oliver Queen és a Zöld Íjász közti összefüggés után nyomoz. A producerek szerint Samanda “intelligens és igyekszik elkerülni az értelmetlen helyzeteket.” Addig nem nyugszik, ameddig fény nem derül a Zöld Íjász titkaira.

A “Supergirl” folytatásában a “24” című sorozat Tony Almeidája, Carlos Bernard fogja vendégszereplőként eljátszani Maggie Sawyer édesapját, aki a lányához hasonlóan rendőr. A második szezon során megtudtuk, hogy Maggie egy konzervatív családban nőtt fel, ami nem fogadta el, hogy a saját neméhez vonzódik. Miután az apja, Oscar Rodas ezt megtudta, kirakta a tinédzser lányát a házból.

A Legendák pedig az új évadban sem maradnak neves történelmi személy nélkül, ugyanis Julius Caesarral fognak találkozni az ókori Rómába tett útjuk során. Phil Klemmer EP még a Comic-Conon jelentette be, hogy Simon Merrells kelti majd életre Caesart, viszont a hír csak most került netvilágra.

Írjátok le a véleményeteket a castingokról hozzászólásban!

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük