DC Magyarország

Minden, ami DC!

Legendák: John Noble kölcsönzi a 3. évad főgonoszának hangját

Oszd meg a cikket másokkal is:

A “Legends of Tomorrow” új gonosza nagyon ismerős lehet “A rejtély” rajongói számára, ugyanis a mind ez idáig titokzatos Mallust John Noble szólaltatja meg.

Ez a nagy rejtély az, ami Mallust annyira szuperré teszi. Mallus csak egy név, csak egy suttogás,” mondta Marc Guggemheim executive producer.

Amit eddig tudunk róla: Mallus felemelkedése feltámasztotta Kuasa-t (Tracy Ifeachor) és a tegnap esti részben visszahozza a halálból Damien Darhk-ot (Neal McDonough) is. Mallusnak hatalmas ereje van. Talán képes lenne minden gonoszt visszahozni a halálból? “Elméletileg igen, de másokat most nem tervezünk feltámasztani,” mondta Guggenheim.

Habár Noble – aki korábban “Az Álmosvölgy legendája” és a “Sherlock és Watson” című sorozatokban is feltűnt – a hangját adja Malusnak, ez nem jelenti azt, hogy látni is fogjuk őt a szerepben. Erre a legjobb példa a “The Flash” Savitarja, akit Tobin Bell szólaltatott meg, majd később kiderült, hogy Savitar maga Grant Gustin Barry Allenjének egyik jövőbeli változata.

(Forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük