DC Magyarország

Minden, ami DC!

Barry összefog Norával a The Flash 5. évadának új képein

hírek | 2018. szeptember 12. 15:35 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Fenekestül felfordulnak a Flash-csapat mindennapjai.

Barry és a hirtelen felbukkant lánya nem pocsékolják az időt ismerkedésre, mielőtt bűnüldözésbe kezdenének az évadpremier hivatalos promóképein.

Ahogy az a galériából is megállapítható, a folytatás ott veszi fel a fonalat, ahol az előző etap véget ért, tehát Barry és Iris, valamint a családjuk és a barátaik (köztük Wally is) tudomást szereznek Nora West-Allenről, akit Jessica Parker Kennedy alakít. Aztán apa és lánya elég gyorsan akcióba lendülnek: Nora XS néven, míg Barry Flash gyökereihez visszatérve, az első évados jelmezében (mivel az új gallyra ment a 4. évad fináléjában) veszi fel a harcot a Gridlock nevezetű gonosztevővel. A képsorozat első darabja már az évad második részéből származik, a végén pedig egy új családi kép is helyet kapott, csakúgy, mint a korábban kiadott portré és a tegnapi poszter.

Ami a jövőből érkezett vendég lakhelyét illeti, a készítők elárulták, hogy a lány ide-oda fog bútorozni, de mindig meglesz az oka, hogy épp ott tartózkodik, ahol.

Parker a folytatásban már állandó szereplőként játssza Norát, ahogy Harley Sawyer (Ralph) és Danielle Nicolet (Cecile) sem mostanában tervez távozni a sorozatból. A főgonosz titulus idén az Amerikai pitéből ismert Chris Kleint illeti meg, aki szintén állandó szereplőként lesz jelen a szezon során, mint a szupergonosz Cicada.

A The Flash 5. évada október 9-én startol a tengerentúlon, melynek legújabb kedvcsinálóját az alábbiakban nézhetitek meg eredeti nyelven:

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük