DC Magyarország

Minden, ami DC!

Kiderült, ki játszhatta volna Darkseid-ot Az igazság ligájában

hírek | 2019. április 15. 20:01 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Játszotta is, csakhogy a jelenetei a vágószoba padlóján végezték.

Napról napra több információ lát napvilágot a Zack Snyder-féle eredeti Igazság Ligája moziról, nemrég pedig megtudhattuk, kit választott Snyder Darkseid szerepére.

Másfél évvel a film megjelenése után még mindig vannak rajongók, akik Snyder eredeti vágását követelik a sokat vitatott DC csapatfilmből. A napokban olyan pletykák röppentek fel, miszerint léteznek teljes egészében leforgatott Darkseid jelenetek. A híresztelések szerint Zack egy kevésbé ismert színészt, Ray Portert szemelte ki Darkseid eljátszására, amit úgy tűnik, meg is erősített a Vero nevezetű közösségi média platformon.

aoou48ynh9s21.jpg

Habár aggodalomra adhat okot egy kevésbé populáris színész castingolása, Zack Snyder filmjei mindig is erős szereplőgárdával rendelkeztek. Porter leginkább a szinkronmunkái kapcsán ismert, de olyan sorozatokban is feltűnt kisebb szerepekben, mint a Kemény motorosok, A mentalista vagy A törvény embere. Ugyanakkor a filmvásznon is láthattuk már őt, például épp Ben Affleck mellett Az Argo-akcióban.

Néhány nappal ezelőtt további pletykák jelentek meg Zeusszal, Árésszal és egy fiatalabb Darkseid-dal leforgatott harcjelenetek létezéséről. Ezek a hírek Darkseid castingjával együtt egészen új perspektívába helyezik az egész filmet, pontosabban azt a változatot, amit nem láthattunk. A stábtagok, a színészek és Zack Snyder elmondásai alapján semmi kétség, hogy a Warner Bros.-nál létezik egy teljesen más verziója Az igazság ligájának, ami után a rajongók hosszú ideje sóvárognak.

(forrás: Heroic Hollywood)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük