DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az Aquaman producere még a folytatás előtt bemutatná az Ároklakók filmjét

Oszd meg a cikket másokkal is:

Épülhet az Aquaman univerzum?

Habár Aquaman második szólókalandjára 2022-ig kell várnunk, valószínűleg már hamarabb visszatérhetünk Atlantisz világába. James Wan és Peter Safran egy horrorszerű spinoffon, az Ároklakók filmjén dolgozik, ami az Arthur és Mera dolgát megnehezítő szörnyeket helyezi a középpontba.

Safran a Warner Bros. Aquaman kiállításán beszélt arról, hogy már a film korai fázisa óta dédelgetik az Ároklakók mozi ötletét. Amikor azonban meglátta a jelenetet, amelyben Arthur és Mera a szörnyek elől menekül, tisztázódott benne, hogy ezt a projektet meg kell valósítani, ráadásul még a konkrét folytatás előtt. A producer azt is megerősítette, hogy a film cselekménye az Aquaman eseményei után fog játszódni, Arthur és Mera feltűnésére pedig hiába várunk majd.

Safran régóta dolgozik együtt Wannal és Walter Hamadával, a DC filmek elnökével, egész pontosan a Démonok között franchiseon, amelynek univerzumépítési receptjét az atlantiszi kalandok megalkotásánál is alkalmazzák.

A Warnernek nem áll szándékában sürgetni a rendező-producer párost, mivel inkább jól szeretnék elvégezni a munkát, nem gyorsan. Egyébként sem elhanyagolható a jelenlegi DC mozis paletta, hiszen olyan  filmek vannak készülőben, mint a Shazam!, a Birds of Prey, a Wonder Woman 1984, a The Batman és a The Suicide Squad.

Ami hiányzik a fenti listából, az egy Igazság Ligája folytatás, amire a stúdió új, különálló filmekre és szólókalandokra koncentráló stratégiája miatt valószínűleg nem is fog sor kerülni a közeljövőben. Ezzel kapcsolatban korábban Patty Jenkins, a két Wonder Woman film rendezője is nyilatkozott: “Remélem, hogy egy darabig nem fogunk új Igazság Ligája részen dolgozni, mivel én a többi filmre is kíváncsi vagyok. Látni akarom az Aquaman 2-t, látni akarom Flasht.”

Jenkins véleményét Safran is osztja: “A Wonder Woman megmutatta, milyen erősek a szólófilmek, és az Aquaman kapcsán ugyanígy érzünk. Úgy gondoljuk, van egy remek folytatás, amit elmesélhetünk, és még sok más történet is. Bemutattuk Atlantisz hét királyságát, James Wan pedig ismeri az építészetét, a fegyvertárát, a katonaságát, a kinézetét, az alapvető hangulatát az összes birodalomnak. Biztos vagyok benne, hogy lesz alkalmunk kiaknázni ezeket a lehetőségeket a későbbiekben.”

Miközben az Ároklakók film készülőben van, Aquaman világa a rajongók elé tárul az új kiállításon a stúdiónál, ahol Black Manta páncéljától Atlanna királynő “túlélő” ruháján át a klasszikus Aquaman öltözékig mindent megtalálhatunk. Nem csak kosztümök, hanem más kellékek és szigonyok is szemügyre vehetőek, csak úgy, mint az 1962-es Aquaman 1. képregény egyik eredeti példánya.

Nekünk sajnos nem áll módunkban bejárni az elképesztő tárlatot, de néhány fotón azért legeltethetjük a szemeinket.

aquaman_exhibit_1_embed.jpg

aquaman_exhibit_2_embed.jpg

aquaman_exhibit_3_embed.jpg

aquaman_exhibit_4_embed.jpg

aquaman_exhibit_5_embed.jpg

aquaman_exhibit_6_embed.jpg

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük