DC Magyarország

Minden, ami DC!

Patrick Wilson még nem tudja, mit tartogat Orm számára az Aquaman 2

hírek | 2019. március 10. 18:31 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Rengeteg potenciál van még a karakterben.

Az Aquaman végén Ormot elfogták az atlantisziak, Arthur pedig felajánlotta neki, hogy beszélhetnek, amikor Orm készen áll rá. Ezt követően a gonosztevőt az őrök kíséretében láttuk elmerülni a tengerben, ahol valószinűleg börtönbüntetés várt rá.

Hogy a továbbiakban merre tart az antagonista történetszála, aki a hét tenger haragjával akart háborút indítani a szárazföld ellen, arról fogalmunk sem lehet, ahogy egyelőre a karaktert játszó Patrick Wilsonnak sincs. A színész a napokban a The Art and Making of Aquaman című könyv bemutatóján vett részt New Jerseyben, ahol egy interjú során elmélkedett arról, mi várhat Ormra a 2022 decemberében érkező folytatásban.

“Nem tudom, hogy mit tartogat a jövő Orm számára. Megölni nem lehet, mert túl fontos szerepe van Arthur utazásában. Pont a karaktere ellentéte. Nem lesz egy másik filmben is ő a főgonosz. Nem hinném, hogy Orm a Belle Reve-ben végzi, mint a New52 képregényekben. Szerintem bezárják valahol a szárazföldön. Ha James szeretné, hogy visszatérjek, természetesen örömmel teszem.”

A színész nem üres kézzel érkezett a rendezvényre, hanem felszerelkezve néhány menő kellékkel a forgatásról, például egy ezüst Ocean Master maszkkal illetve két különböző stílusú, páncélozott kesztyűvel, amelyeket a filmben viselt. Ezeket a szerencsés rajongók egy Q&A panel keretein belül a kezükbe is vehették, miközben Wilson mesélt néhány történetet arról, milyen körülményes volt a forgatás ezekben a kiegészítőkben.

img_5241.jpg

orms_gloves_aquaman.jpg

Mit szólnátok hozzá, ha Ormra mondjuk egy Loki-féle fordulattal később még nagyobb szerep hárulna a DC Moziverzumban, vagy a tengerek alatt maradva az Ároklakó filmmel bővülő Aquaman univerzumban? Írjátok meg a véleményeteket hozzászólásban!

(forrás: EW, SYFY Wire)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük