DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Rövid videón mutatkoznak be a Birds of Prey főszereplői!

Oszd meg a cikket másokkal is:

Jópár first lookkal gazdagodtunk.

Már javában tartanak a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) munkálatai, amire egy nyúfarknyi videóval hívják fel a figyelmünket. A ’80-as évekbeli popzenével aláfestett felvételen a főszereplőket nézhetjük meg egy-egy bevillanás erejéig, legtöbbjüket ráadásul most láthatjuk először.

Ami először szembetűnik a videó nézése közben, hogy a karakterek nem épp szokványos kosztümökben láthatóak. Előfordulhat, hogy ezek a felvételek a jelmezpróbák alkalmával készültek, és még nem véglegesek a szerelések, de az sincs kizárva, hogy a film bizonyos jeleneteiben így fognak mutatkozni a szereplők.

A továbbiakban a videót kikockázva vesszük tüzetesebben is szemügyre a Ragadozókat és a film két gonosztevőjét.

0000000321.jpg

0000000320.jpg

0000000317.jpg

0000000318.jpg

Ahogy azt a Margot Robbie által megosztott szelfin is láthattuk már, Harley Quinn szinte teljes kinézetcserén esett át, amit a videóban még jobban bevizsgálhatunk, sőt már ebben a néhány másodpercben két különböző kosztümben is megnézhetjük a bohóc hercegnőt. Megfigyelhetjük, hogy megtartották az Öngyilkos osztagból a karakter tetoválásait, valamint előkerül a kalapács és baseball ütő is.

0000000327.jpg

0000000322.jpg

0000000324.jpg

A casting bejelentés óta várjuk az első képet Mary Elizabeth Winstead Vadásznőjéről, és most végre vethetünk rá is néhány pillantást. Kaptunk egy közelit az ikonikus számszeríjról, egy sejtelmesen bevilágított teljes alakos képet, valamint egy közelebbi felvételt, amin már a színésznőt is felismerhetjük.

0000000328.jpg

0000000329.jpg

Fekete Kanáriról is lehullik a lepel. Őt Jurnee Smollett-Bell alakításában nézhetjük meg, akinek a sötétbarna haját láthatóan beszőkítették (vagy parókát visel). A képregényektől és a korábbi adaptációktól eltérően ezúttal színes bőrű színésznőre hárul a feladat, hogy a kanári sikolyával leszámoljon a rosszfiúkkal. Emellett pedig talán énekes pályára is készül, hiszen a videóban mikrofonnal a kezében szerepel.

0000000319.jpg

0000000331.jpg

Az Ella Jay Basco által megformált Cassandra Cain is megmutatja magát, és a csúnya szavakkal telefirkált gipszes kezét, ezzel finoman jelezve a film R korhatár-besorolását.

0000000326.jpg

Nem marad ki a first lookok közül a gothami rendőrség leszbikus nyomozója, Renee Montoya sem, akit Rosie Perez játszik a filmben.

0000000325.jpg

Victor Zsasz szerepében Chris Messina bizonyíthat, akiről szintén kaptunk néhány képkockát. Az biztos, hogy ilyen kinézettel élőszereplős feldolgozásban még nem láttuk a karaktert, gondolunk itt elsősorban a szőke hajra. A kabát miatt pedig nem tudjuk, ott vannak-e azok a bizonyos hegek a testén, amik egy-egy megölt embert jelképeznek.

0000000323.jpg

0000000330.jpg

A legérdekesebb pillanatokat a végére hagytuk. A sötét oldalra átállt Obi-Wan Kenobi, vagyis a film főgonoszát, Black Maskot játszó Ewan McGregor is feltűnik a színen. Abban nem vagyunk biztosak, hogy a színész tisztában volt-e azzal, hogy most mihez készülnek ezek a képek, hiszen semmit nem látunk, ami az ikonikus rosszfiúra emlékeztetne minket. Ez persze nem probléma, az első kedvcsinálóról beszélünk, ami ráadásul valószínűleg a munkálatok elején készülhetett, a jól ismert koponyaálarc pedig éppen ezért még várat magára.

A Cathy Yan által rendezett Birds of Prey filmre még több, mint egy évet kell várnunk, hiszen csak jövő februárban válthatunk rá jegyet, de az biztos, hogy ez a rövid promóvideó máris felkeltette az érdeklődésünket.

(forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük