DC Magyarország

Minden, ami DC!

Közülük kerülhetnek ki a Birds of Prey főszereplői

Oszd meg a cikket másokkal is:

Állítólag komoly nevek vannak versenyben.

Gugu Mbatha-Raw, Jurnee Smolett-Bell, Mary Elizabeth Winstead és Justina Machado

Elkezdtek csiripelni a madarak a Birds of Prey mozifilm kapcsán, egész pontosan néhány színésznőről, akik meghallgatás alatt állnak a fontosabb szerepekre. Vadásznő, Renee Montoya és Fekete Kanári csatlakozik Harley Quinn (Margot Robbie) csajbandájához, akik Cassandra Cain segítségével veszik fel a harcot Black Mask ellen.

Vadásznő szerepére olyan nevek kerültek szóba, mint Sofia Boutella (Kingsman – A titkos szolgálat), Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10, Fargo sorozat), Cristin Milioti (A Wall Street farkasa, Így jártam anyátokkal) és Margaret Qualley, akit a Hátrahagyottakból ismerhetünk, legközelebb pedig Quentin Tarantino új filmjében bizonyíthat.

A gothami rendőrség leszbikus nyomozója, Renee Montoya eljátszására Justina Machado (One Day at a Time) és Roberta Colindrez (Vida) neve is a kalapban van.

A pusztító sikolyáról híres Fekete Kanári esetében felmerült Gugu Mbatha-Raw (Belle), Jurnee Smollett-Bell (Underground) és Janelle Monae (A számolás joga) neve is, bár utóbbiról nem tudni, hogy meghallgatták-e a projekt kapcsán. Fekete Kanári a képregényekben és az eddigi adaptációkban fehér nő, a Warner azonban színes bőrű színésznőket keres a szerepre.

Cassandra Cain szerepére egyelőre nem tudunk jelentkezőkről. A képregényekben Cain egy rosszul alkalmazkodó, néma bérgyilkos, aki egy ideig Batgirlként is harcolt a bűn ellen. A stúdió új irányba terelné a figurát, egy 12 éves kislányként képzelik őt el, és ázsiai színésznőt szeretnének megnyerni a szerepre.

Rajtuk kívül további nevek is versenyben vannak az ikonikus karakterek megformálására, a stúdió azonban várhatóan már két héten belül meghozza a döntést a casting kapcsán. A Birds of Prey forgatása 2019 elején kezdődhet, Cathy Yan rendezői felügyelete alatt.

(Forrás: Deadline, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük