DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Ewan McGregor lesz a Birds of Prey főgonosza, Black Mask!

Oszd meg a cikket másokkal is:

Úgy látszik, ő is átállt a sötét oldalra.

Ewan McGregor kerül a ragadozómadarak célkeresztjébe, ugyanis ő kelti életre a készülő film fő ellenlábasát!

Roman Sionis, másnéven Black Mask Gotham alvilágának egyik vezéralakja, aki betegesen rajong az álarcokért. A képregényekben megölte saját szüleit, hogy átvegye tőlük a vállalkozásukat, de szörnyű üzletembernek bizonyult, és mindent elveszített. Másokat hibáztat a saját kudarcaiért, és az egyik kiszemeltje maga Bruce Wayne.

McGregor Margot Robbie mellé csatlakozik, aki ismét magára ölti Harley Quinn jelmezét. Továbbá szerepel a filmben Mary Elizabeth Winstead, akit Vadásznőként csodálhatunk meg, a pusztító sikolyáról híres Fekete Kanárit Jurnee Smollett-Bell testesíti meg, a gothami rendőrség leszbikus nyomozóját, Renee Montoyát pedig Rosie Perez játssza.

McGregor tavaly Golden Globe-díjat kapott a Fargo harmadik évadában nyújtott alakításáért, ahol egy ikerpárt keltett életre, ráadásul szintén Mary Elizabeth Winstead oldalán. Legutóbb Micimackó régi cimborájaként tűnt fel a nagyvásznon a Barátom, Róbert Gida címszerepében, de leginkább a második Star Wars-trilógia Obi-Wan Kenobijaként ismerhetjük.

A Birds of Prey forgatókönyvét Christina Hodson jegyzi, aki a Batgirl szkriptjén is dolgozik a Warner számára.

A film rendezője, Cathy Yan a napokban megerősítette, hogy a csajbanda ámokfutása az R korhatár-besorolást célozza meg, ami nálunk a 16-os vagy a 18-as karikát jelenti. Azt is megtudtuk tőle, hogy a filmben helyet kap egy félig ázsiai karakter, Cassandra Cain is, aki a képregényekben szintén igazságosztó, és később Batgirlként tevékenykedik.

A Birds of Prey 2020. február 7-én kerül mozikba az Államokban.

(forrás: Deadline, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük