DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az Elseworlds végén leleplezték a jövő évi crossover címét

hírek | 2018. december 12. 10:00 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Számos jel utalt rá, hogy mire készülnek.

A három éjszakán át tartó Elseworlds crossover utolsó részének legvégén Batwoman (Ruby Rose) felhívta Olivert (Stephen Amell) Gotham Cityből, hogy aggodalmát fejezze ki az Arkham Elmegyógyintézet legújabb páciense, Dr. John Deegan kapcsán. Elmondta, hogy a hét folyamán önmagát istennek képzelő ember “új barátra tett szert” az elmegyógyintézet falain belül Roger Hayden személyében, akit a képregényekből úgy ismerhetünk, mint Psycho-Pirate.

“Minden a terv szerint alakult, a színpad előállt,” mondja az új szomszédjának a Psycho-Pirate maszkot viselő Hayden. “Világok élnek és halnak, az univerzum pedig soha többé nem lesz már ugyanaz.”

Ezt követően megjelent a képernyőn a “2019 őszén érkezik a Végtelen világok válsága” felirat, ami a DC egyik legismertebb képregényes történetszálának a címe. A sztoriban az Anti-Monitor – a Monitor gonosz hasonmása, aki Psycho-Pirate-ben az egyik legnagyobb cinkosát látja – megtámadja a multiverzumot, és elkezdi elpusztítani a benne lévő Földeket.

vlcsnap-2018-12-12-17h57m50s194.jpg

Teljesen azért mégsem lehetünk meglepettek a bejelentés láttán, hiszen mindezt a Monitor és Psycho-Pirate szerepeltetése is előre vetítette, illetve John Wesley Shipp Barry Allenjének száját is elhagyta a “krízis közeleg” mondat. Emellett pedig az Arrowverzum producerei a közelmúltban tettek utalásokat arra, hogy megvan a tervük a jövő évi eseményre. Szintén érdekes, hogy a The Flash már a pilot epizódban belebegtette a szóban forgó címet a jövőbeli, 2024-es újság első oldalán, amely Flash eltűnéséről számolt be a krízis következtében. Ez a címlap többször felbukkant a későbbi epizódok során is, és most végre közel vagyunk ahhoz, hogy megnézhessük, hogyan is zajlik az a bizonyos válság.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük