DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Psycho-Pirate nevű gonosztevő is feltűnik az Elseworlds crossoverben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Házon belül oldotta meg a csatorna a castingot.

Az Elseworlds címet viselő crossoverben tiszteletét teszi a szupergonosz Roger Hayden, ismertebb nevén Psycho-Pirate. A karaktert Bob Frazer kelti életre, akit a CW másik sorozatából, A visszatérőkből ismerhetünk. Hayden az Arrow és Supergirl epizódokban lesz látható az Arkham Elmegyógyintézet egyik pácienseként, ahol ugyebár Zöld Íjász (Stephen Amell), Flash (Grant Gustin) és Supergirl (Mellisa Benoist) összetűzésbe kerülnek Dr. John Deegannel (Jeremy Davies).

Psycho-Pirate képregényes háttere elég kusza, de a legfontosabb tudnivaló, hogy az arany Medúza Maszk segítségével képes manipulálni az emberek érzelmeit. A karakter a DC minden fontosabb multiverzum történetében feltűnt, sőt, ő az egyetlen, aki emlékezett a multiverzumok létezésére, miután a Végtelen világok válsága eltörölt mindent, és tiszta lapot nyitott a képregények folyamában. A szóban forgó történetszálat egyébként a The Flash már a pilot epizódban belebegtette annak idején.

Az idei, három estén át tartó crossover tehát elég nagy szenzációnak ígérkezik. Ismételjük át, hogy kik azok, akik ebben az eseményben mutatkoznak be: Batwoman (Ruby Rose), Lois Lane (Elizabeth Tulloch), Nora Fries (Cassandra Jean Amell) és LaMonica Garrett, mint Monitor. Tyler Hoechlin ismét Superman jelmezébe bújik (a forgatási képek alapján a feketébe is), a ’90-es évek szélsebes szuperhőse, John Wesley Shipp pedig újra Flashként fog cikázni a történetben.

Frazert nem csak A visszatérőkben láthattuk már, hanem olyan sorozatokban is, mint a The Man in the High Castle vagy az Idővonal.

Az Elseworlds december 9-én veszi kezdetét a The Flash aktuális epizódjában, majd december 10-én folytatódik az Arrow-ban, másnap pedig a Supergirl ad otthont az esemény lezárásának.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük