DC Magyarország

Minden, ami DC!

Kiderült, hogy mutatja be az Elseworlds crossover Batman hiányát

hírek | 2018. november 20. 10:38 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Említés szintjén azért elkerülhetetlen a jelenléte.

Batman nem teszi tiszteletét az Elseworldsban, ezt már Marc Guggenheim producer is megerősítette, de ez nem jelenti azt, hogy utalni sem fognak rá.

A crossover ugyebár behozza Gotham városát és Batwomant az Arrwoverzumba, de ez felvet pár kérdést is. Egyrészt, miért nem hallottunk Gothamről az elmúlt hét évben, leszámítva néhány utalást az Arrow és Flash friss évadaiban? Másrészt, ha van Batwoman, akkor hol van Batman? Nos, ezekre a kérdésekre decemberben választ kapunk.

Az Arrowverzumban Gotham egy bukott város, mivel Batmannek már évek óta nyoma veszett, és így persze a bűnözés elburjánzott.

A készítők azt a kérdést járják körül, hogy miképpen fest Gotham, miután Batman három éve köddé vált. Néhány ember kiélvezi a helyzetet, hogy felügyelet nélkül csinálhat bármit, de sokan szenvednek és elvesztik a reményt, valamint maga a város is összeomlik. Gothamet úgy kell elképzelni, mint egy szellemvárost, ahol a legrosszabb forgatókönyv ment végbe.

A városon kívül élő emberek azt is megkérdőjelezik, hogy Batman egyáltalán valóságos-e. Barry, Oliver és Kara vitázni is fog ezen a crossover során, amiből már láthatunk is ízelítót az új trailerben:

Oliver kijelenti, hogy Batman csupán városi legenda, amivel a városlakókat ijesztgetik. Barry ezt elképedve fogadja, mivel ő azért jött Gothambe, hogy találkozzon Batmannel. Oliver ezzel szemben nem lelkesedik azon, hogy egy másik igazságosztó is tevékenykedik.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük