DC Magyarország

Minden, ami DC!

Kiderült, ki lesz az Arrowverzum crossover főgonosza?

Oszd meg a cikket másokkal is:

Miatta kell majd összefogjanak a hősök.

A Lost sorozatból ismert Jeremy Davies fogja játszani Dr. John Deegant, az Arkham Elmegyógyintézet egyik doktorát, aki talán még az általa kezelteknél is őrültebb. A hivatalos közlemény szerint Deegan “ármánykodásai miatt érkezik Gotham City-be a Zöld Íjász, Flash és Supergirl.”

Davies castingjával együtt tehát a cselekmény első részleteire is fény derült, most pedig ismételjük át, amit eddig tudtunk:

  • A crossoverben feltűnnek az Arrow, a The Flash és a Supergirl hősei, míg a Legendák idén kimaradnak a történetből.
  • Az esemény során olyan népszerű karakterek is bemutatkoznak, mint a Ruby Rose által játszott Batwoman, Elizabeth Tulloch Lois Lane-je, valamint Cassandra Jean Amell (Stephen Amell felesége), mint Nora Fries, aki a képregények lapjain Mr. Fagy hitvese, a hidegvérű gonosztevőt azonban sajnos NEM láthatjuk majd.
  • Mindezek mellett visszatér a képernyőre a Tyler Hoechlin-féle Superman, aki mindhárom epizódban szerepel majd.

Davies a Lost mellett olyan sorozatokban szerepelt, mint az Amerikai istenek, Az Álmosvölgy legendája, a Hannibal és A törvény embere.

A crossover a The Flashben veszi kezdetét december 9-én (vasárnap), majd az Arrowban folytatódik 10-én (hétfő), és végül a Supergirlben zárul december 11-én (kedd).

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük