DC Magyarország

Minden, ami DC!

Bejelentették a következő Arrowverzum crossover dátumait

hírek | 2017. augusztus 2. 20:38 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Javában zajlik a TCA Upfronts, ahol a CW bejelentette, hogy az idei WBTV/DC szuperhős crossover első napjára november 27-én, hétfőn kerül sor, amikor is rögtön a “Supergirl” és az “Arrow” epizódját is letudják. Utóbbi sorozat új évada ősztől csütörtökönként fog műsorra kerülni a csatornán, ez az idősáv csere pedig csak az esemény alkalmával lesz rá érvényes.

A crossover másnap, november 28-án, kedden a “The Flash” részével folytatódik, majd azt követően még aznap este a “Legends of Tomorrow” zárja a sort. Az idei eseményt tehát két este alatt letudják, ám az ígéretükhöz hűen 4 órán keresztül fog tartani.

A négyről kétestésre váltást a tévécsatorna elnöke, Mark Pedowitz kommentálta: “A tavalyi [crossover] a legsikeresebb hetet produkálta a CW történeteben, tekintve az osztályzatokat és minden mást. Ebben a különleges esetben, hogy a Flash és a Legendák egy estén kerülnek műsorra, jobbnak éreztük, ha két kétórás filmként – minisorozatként – csináljuk. Rengeteget beszéltünk a producerekkel és a marketingesekkel. Jövőre talán visszaállunk a négy estére.”

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük