DC Magyarország

Minden, ami DC!

Joel McHale bújik Starman bőrébe a Stargirl sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

A kozmikus pálca megtalálta a gazdáját.

Joel McHale kelti életre Sylvester Pembertont, másnéven Starmant a DC Universe készülőben levő Stargirl sorozatában. A képernyőn a karakter aranykori változata elevenedik majd meg, és visszatérő szereplője lesz a történetnek.

Starman egy bátor és magabiztos szuperhős, a Justice Society of America tagja. Egy rejtélyes, antigravitációs fegyvert visel, a kozmikus pálcát, valamint van egy szárnysegédje is Stripesy személyében, aki civilben Courtney Whitmore mostohaapja, Pat Dugan.

McHale egy sikeres színész, stand up komikus és író, akit láthattunk már a Community, The Great Indoors és az újraélesztett X-akták sorozatokban is. Műsorvezetőként is tevékenykedik, valamint a nagyvásznon is találkozhattunk már vele , például a The Happytime Murders, a Deliver Us From Evil vagy az Assassination Nation filmekben.

A Stargirl sorozat Courtney Whitmore történetét meséli el, a gimnazista lányét, aki egy szuperhőscsapatot alapít, hogy együtt szálljanak szembe a múlt gonosztevőivel. Az executive produceri feladatokat Greg Berlanti, Sarah Schechter és Geoff Johns látja el, aki egyébként a karakter szülőatyja, valamint a pilot epizód írója is.

A DC Universe ütemterve szerint valamikor a 2019-es év augusztusa körül nézhetjük a sorozatot.

(forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük