DC Magyarország

Minden, ami DC!

Efrat Dort castingolták a The Flash hatodik évadának második feléhez, ő lehet az új Mirror Master?

Oszd meg a cikket másokkal is:

Efrat Dor csatlakozott a The Flash sorozat stábjához, mégpedig Eva McCulloch szerepében. A nő állandó karakterként lesz jelen a hatodik évad második felében, ami a Graphic Novel #2 címet viseli. Azt ugyebár tudjuk, hogy ez az etap két részre lett felosztva, és mindegyikre jut egy-egy külön főgonosz.

“Eva McCulloch egy kvantummérnök, a McCulloch Technologies társalapítója. Zseniális tudós, aki forradalmi kutatásokat végez. Eva évekig távol volt Central Citytől, de a találkozása Iris West-Allennel egy meglepő szövetséget szül, ami az ésszerűség határait feszegeti. Ugyanakkor leleplez egy hatalmas összeesküvést is, ami elteheti láb alól a Team Flash tagjait,” hangzik a karakter hivatalos leírása.

Ez a név ismerősen csenghet a képregények rajongóinak, de egy apró változtatás azonban végbement. A füzetekben ugyanis nem Eva, hanem Evan McCulloch szerepel, aki nem más, mint a Mirror Master nevű Flash-ellenfél. A sorozat harmadik évadában kiderült, hogy Evan McCulloch a Föld-2 Tükörmestere (Mirror Master), aki egy tükörfegyvert használ. A Föld-1-en egy Sam Scudder nevű metahumán rejtőzik a Tükörmester identitás mögött. Az ezen a Földön található McCulloch Technologies is rendelkezik egy ilyen tükörfegyverrel, amit az ötödik évadban a Team Flash ellopott, hogy elpusztítsa vele Cicada tőrjét.

A színésznőt olyan sorozatokból ismerhetjük, mint a Mayans MC, a Sneaky Pete, moziban pedig a Menedék című filmben láthattuk.

Azonban, mielőtt Eva színre lépne, még lezárul a Graphic Novel #1 fejezet, ami a Team Flash és Bloodwork (Sendhil Ramamurthy) konfliktusára épül, illetve következik a Végtelen Világok Krízise crossover.

(Forrás: Entertainment Weekly, Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük