DC Magyarország

Minden, ami DC!

Jessica Parker Kennedy is állandó szereplő lesz a ‘The Flash’ 5. évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az eddig ismeretlen időutazó lány nem siet vissza a jövőbe.

Jessica Parker Kennedy sokkal hangsúlyosabb szerephez jut a CW sikersorozatának ötödik évadában, miután néhány provokatív feltűnés erejéig szerepelt a negyedik szezonban. Mindez a finálé nagy felfedéséhez vezetett, miszerint a rejtélyes lány nem más, mint a West-Allen páros gyermeke, Nora.

A napokban már bejelentették, hogy Danielle Nicolet és Hartley Sawyer állandó szereplőkké léptek elő a következő évadra, mint Cecile és Ralph.

Kennedy először a múlt decemberi, több estés crossover eseményben bukkant fel, amikor Nora titokban megközelítette a vőlegényjelölt Barry-t a félresikerült templomi esküvőn. Később még fel-felbukkant az évad folyamán, legtöbbször a Jittersben, mindig nyomokat hagyva maga után, amiből a rajongók kikövetkeztethették, hogy ki is ő valójában.

A két legutóbbi megjelenésével a rájöhettünk, hogy a karakter gyorshajtó, a szezonzáróban pedig az is egyértelművé vált, hogy ő a felnőtt változata annak a lánynak, akit Barry és Iris számára rendelt a sors. Nora úgy fejezte be az évadot, hogy megosztotta aggodalmát afelől, hogy hatalmas hibát követett el, amikor visszautazott a múltba, megfigyelni leendő szüleinek életét.

A “The Flash” idén ősszel folytatódik a szokásos kedd esti időpontban, ám a hivatalos premierdátum bejelentése még várat magára.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük