DC Magyarország

Minden, ami DC!

Margot Robbie a ‘Birds of Prey’ filmről beszélt

Oszd meg a cikket másokkal is:

Úgy tűnik, minden rendben a projekt háza táján.

Margot Robbie minden követ megmozgatott, hogy megszerezze Cathy Yan-t a “Birds of Prey” rendezői székébe, ami azt jelenti, hogy ő az első színes bőrű női direktor, akit egy DC film levezénylésére szerződtetnek. A színésznő most azon fáradozik, hogy a szereplőgárda is minél változatosabb legyen etnikailag: “A valóság nem egyszínű, és erre reflektálnunk kell a vásznon.”

A Birds of Prey a képregényekben egy kizárólag női hősökből álló szupercsapat. Hogy a filmben pontosan melyik karakterek kapnak szerepet, egyelőre nem fedték fel az alkotók, de Batgirl, Black Canary és Huntress áll a legközelebb ahhoz, hogy a Robbie által megformált Harleen Quinzel partnere legyen. “Nem árulom el, hogy kiket szeretnék ebbe a csajbandába toborozni, de annyit elmondhatok, hogy számos nagyszerű és felfedezetlen női karakter van a DC univerzumban, akik egyediek, összetettek, viccesek és izgalmasak, és nem feltétlenül a szuperképességeik miatt. Igazából, akik a leginkább foglalkoztatnak, azoknak egyáltalán nincs szupererejük, de vannak menő háttértörténeteik, közös világban élnek Harley-val, és remek közöttük a dinamika.”

Robbie azt is elárulta, hogy Harley Quinn teljesen új külsőt kap, de részleteket nem tudott megosztani a jelmezéről: “Hogy őszinte legyek, még nincsenek megtervezve a kosztümök, ezért nem mondhatok róluk semmit, de az tény, hogy új kinézetet kap a karakter. Lehetnek új Halloween jelmezek nemsoká.”

A színésznő januárt tűzte ki a forgatási munkálatok elkezdésére, és állítása szerint ez a film különbözni fog a többitől, amiben feltűnik Harley karaktere. Nem csupán abban, hogy R korhatár-besorolás alatt készül, de sokkal kevesebb pénzből is, mint a többi projekt. A stúdió olyan helyszínekben gondolkozik a forgatást illetően, mint Atlanta/Savannah, Georgia és Los Angeles.

A rendező Cathy Yan és Christina Hodson forgatókönyvíró már a fedélzeten van.

A premier napját egyelőre nem fedték fel a készítők, de talán erre is sort kerítenek a hónap végén zajló San Diego Comic-Conon, ahol a Warner Bros. DC Films részlege is készül egy panellel.

(Forrás: Yahoo, Flickering Myth, Omega Underground, FANDOM)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük