DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Birds of Prey’: Margot Robbie magasabb korhatárban gondolkodik

Oszd meg a cikket másokkal is:

R, mint Ragadozók.

A Collider újságírója Margot Robbie-val beszélgetett, legújabb filmje, a “Terminal” kapcsán, de természetesen szóba került a nemrég beharangozott “Birds of Prey” mozi is, amiben Robbie producerként is részt vesz.

“Felvetettem egy R korhatár-besorolású csajos bandafilm ötletét, amiben szerepel Harley is, mivel úgy gondoltam, ‘Harley-nak kellenek barátok.’ Szeret társaságban mozogni, szóval nehogy szólófilmet adjatok neki. Tegyétek be egy lánybandába, azokból úgysincs sok manapság a vásznon, főleg nem akció műfajban.”

Robbie ez után elmagyarázta, hogy fontosnak tartotta egy női rendező kinevezését a projekt élére, ami végül Cathy Yan leszerződtetését eredményezte.

“Nagyon fontos volt, hogy női rendező mesélhesse el ezt a történetet, kaphasson egy esélyt a nagy költségvetésű filmek területén. Mindig az van, hogy ‘Tessék, itt van neked ez az ici-pici filmecske’… Azt mondtam magamnak: ‘Imádom az akciót. Imádom az akciófilmeket. És lány vagyok. Miért ne szerethetnénk mi is az ilyesmit?’ Szóval, nagyon fontos volt, hogy női rendezőt találjunk, ha van rá mód. Persze, végső soron a legjobb jelentkező kapja a munkát, nemtől függetlenül, és ezúttal Cathy lett a befutó.”

A Moviefonak adott interjújában Margot Robbie elmondta, soha nem vett részt a többi Harley Quinn film, például a “Gotham City Sirens” fejlesztésében.

“Tudom, hogy próbálgatták a Gotham City Sirenst David Ayerrel, valamint a Joker és Harley Quinn filmet is, és még ki tudja, mi mindent. Ezekben én nem vettem részt, csak erre az egyre fókuszáltam. Addig prezentáltam az ötletet a stúdiónak, míg úgy nem érezték, készen állnak megvalósítani azt. Most pedig mindenki benne van.”

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a “Birds of Prey” garantáltan R besorolást kap az Államokban, de mindenképp biztató a színésznő/producer kezdeményezése.

(Forrás: Batman-News, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük