DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Öngyilkos osztag 2’: Gavin O’Connor írja; tárgyal a rendezésről

hírek | 2017. szeptember 7. 01:50 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Gavin O’Connor leszerződött a forgatókönyv elkészítésére, a rendezésről pedig már a végső szakaszban tartanak az egyeztetések. Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto visszatérnek a főbb szerepekben. 

A Variety szerint a projekt előnyt élvez a Warner Bros.-nál, valamint ez lehet az egyik a két DC film közül, aminek jövőre veszi kezdetét a forgatása (a másik a “Shazam!”, ami a New Line égisze alatt készül David F. Sandberg rendezésében), és a színészek zsúfolt naptárja miatt akkor is leghamarabb csak valamikor az ősszel.

A David Ayer által írt és rendezett első rész világszinten 745 millió dollárt hozott a stúdió kasszájába, ám semmi más pozitívum nem mondható el róla. A folytatás élére olyan nevek is felmerültek, mint Jaume Collet-Serra (“A zátony”) és Mel Gibson (“A fegyvertelen katona”).

O’Connor nem most dolgozik először a stúdióval: legutóbb például “A könyvelő” című akciót rendezte nekik a DC Bővített Univerzum Batmanjével, Ben Affleckkel a főszerepben. A második részére is mindketten visszatérnek.

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük