DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Metropolis’: A DC digitális szolgáltatásának új sorozata

Oszd meg a cikket másokkal is:

Előszereplős Superman-előzménysorozat kapott zöld utat a 2018-ban induló streaming platformon!

A “Metropolis” a Warner Bros. és a DC Entertainment kötelékében készül, és természetesen az ikonikus képregényes városban fog játszódni, a Superman érkezése előtti időkben. Lois Lane és Lex Luthor kalandjait követhetjük nyomon, amint a tudományok világában kutatva próbálják feltárni a város sötét és bizarr titkait. A sorozat 13 epizódos berendelést kapott, a forgatás még ebben az évben kezdetét veszi, a kész terméket pedig 2019-ben nézhetjük.

A projektet eredetileg a FOX égisze alatt tervezték tető alá hozni, ahol a “Gotham” sorozat társa lehetett volna.

A “Metropolis”-szal immár két olyan sorozat érkezik a jövőben, ami a Superman előtti időkről szól, mivel az El-ház történetét részletező “Krypton” már idén márciusban startol a SYFY-on.

A “Metropolis” kapcsán John Stephens és Danny Cannon látják el az executive produceri teendőket. Mindketten írói és EP-i a “Gotham” sorozatnak is, ahol Stephens showrunnerként is közreműködik. Az első epizódot Cannon rendezi Stephens forgatókönyve alapján, melynek történetéért közösen feleltek. A projekt a Warner Bros. Television produceri felügyelete alatt valósul meg.

Jelenleg négy sorozatról tudunk, ami a DC streaming szolgáltatásán kerül műsorra: a “Metropolis” olyan címekhez csatlakozik, mint az élőszereplős “Titans” és két animációs projekt, a “Harley Quinn” és a “Young Justice: Outsiders”.

Végezetül álljon itt az első koncepciós rajz a sorozathoz:

metropolis-comic-art-credit-dc-entertainment.jpg

(Forrás: Variety, TV Insider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük