DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az eredetileg tervezettnél kevesebb részből fog állni a DC Universe Swamp Thing sorozata

hírek | 2019. április 17. 21:18 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Rövidebb időt tölthetünk a mocsárban

A Warner Bros. TV producerei módosították a Len Wein és Bernie Wrightson képregénye alapján készülő Swamp Thing sorozat berendelését. Az eredetileg tervezett 13 epizódot 10-re csökkentették, miután kreatív nézeteltérések merültek fel az anyavállalat és a DC Universe szolgáltató között. Egyik fél sem adott ki hivatalos közleményt az üggyel kapcsolatban. A Swamp Thing május 31-re kitűzött premierdátuma ennek ellenére továbbra is érvényes.

A hirtelen jött epizódcsökkentés annak lehet a következménye, hogy a WarnerMedia egy nagyobb streaming platform létrehozásán dolgozik, ami már idén év végén elstartolhat. Az új szolgáltatóra a saját gyártású címek mellett olyan testvérvállalatok felhozatalából is kerülnének fel tartalmak, mint az HBO, a TBS vagy a TNT.

A WarnerMedia még nem tette közzé a hosszútávú terveit az új platformmal kapcsolatban, ami olyan szolgáltatókkal kerülne versenybe, mint a november 12-én induló Disney+, az ősszel startoló Apple vagy a jövőre várható Comcast.

A streaming felületek versenye akadályt jelenthet a WarnerMedia számára. A DC Universe tartalmaz egy hatalmas képregényes könyvtárat, ami problémát okozhat, ha az anyavállalat beépítené a nagyobb platform felhozatalába. A képregénykönyvtár abban segítette a DC Universe-t, hogy felvegye a versenyt a Marvel Unlimiteddel. Egyelőre az sincs tisztázva, hogy a DC Universe tartalmai exkluzívak maradnak-e, és esetleg külön tarifáért válnak elérhetővé a Warner új szolgáltatóján belül.

Egyelőre azonban minden más a terv szerint halad a DC Universe-nél, ami nemrég az Xbox használók számára is elérhetővé vált. Hamarosan debütál náluk a Harley Quinn animációs sorozat, valamint a Young Justice: Outsiders, jelenleg pedig a kritikai és nézői sikernek örvendő Doom Patrol epizódok érkeznek heti rendszerességgel. A szintén elismert Titans sorozat második évada már be van rendelve, ahogy a Geoff Johns nevével fémjelzett Stargirl is, ami szintén idén startol.

James Wan, az Aquaman rendezője executive produceri feladatokat lát el a Swamp Thing sorozatban. A kettő főszerepben Andy Bean és Derek Mears bizonyíthat. Előbbi Alec Holland biológust kelti életre, aki egy különös mocsári járvány felfedezése után átalakul a címszereplő szörnyeteggé, akit Mears játékában nézhetünk majd meg. A szereplőgárda további állandó tagjai Crystal Reed, Maria Sten, Jeryl Prescott, Virginia Madsen, Will Patton, Henderson Wade és Kevin Durand.

Az évadrövidítésről először Madsen adott hírt egy azóta törölt Instagram bejegyzésben: “Nagyon szomorú vagyok. Micsoda borzasztó döntés. Olyanok vágnak minket rövidre, akik be sem tették a lábukat a Mocsárba.”

(forrás: Hollywood Reporter, DC Universe)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük