DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Az igazság ligája’ SPOILER: Részletek Superman visszatéréséről

Oszd meg a cikket másokkal is:

Spoileres tartalom az elolvasom mögött!

Egy filmes promóciós terméknek, egész pontosan egy sapkának sikerülhetett lelepleznie Superman fekete jelmezét és annak eredetét, valamint részleteket Kripton utolsó fiának visszatéréséről.

Magában a sapkában még nincs semmi érdekes, hiszen számtalan utalást kaptunk már az acélember ikonikus fekete jelmezére a “Batman Superman ellen” bemutatása óta, sokkal érdekesebb azonban, ami a sapka leírásában olvasható:

A Superman jelmez fekete változata a regenerációs mátrixban, egy kriptoni kamrában töltött idő alatt formálódott, ami visszafordítja az elhúzódott Doomsday-verekedés halálos következményeit.

Az igazság ligája filmben úgy tűnik, Superman mozis feltámasztása követni fogja az ikonikus képregény történetét, figyelembe véve, hogy itt is egy stílusos fekete kosztümben tér vissza egy Doomsday-jel vívott kemény harc után.

Egy másik fekete Superman sapka jellemzésénél pedig:

Hivatalos: Superman visszatért!

Persze, a jelmeze nagyon fekete, és igen, a haja egy kicsit ápolatlan, de… visszatért!

Ha hihetünk az írásnak, lényegében nem fog eltérni a fekete ruha eredete a képregényestől, de a fentieket továbbra sem szabad tényként kezelni, elvégre mégis csak egy filmes termék leírásáról van szó. Többször volt már rá példa, hogy olyan eseményeket vetítettek előre, melyekre aztán nem kerül sor (mint például a Batman jelmezes Joker figura a “Suicide Squad” idején).

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük