DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Supergirl’: Chad Lowe kétszeresen csatlakozott a stábhoz

Oszd meg a cikket másokkal is:

Chad Lowe dupla műszakot vállalt a “Supergirl” harmadik évadára: vendégszereplő lesz a szezon 4. részében, egy másik epizód alkalmával pedig rendezőként bizonyíthat.

Az Emmy-díjas színész, aki legutóbb a “Hatalmas kis hazugságok”-ban volt látható, a “Faithfull” című részben fog feltűnni Thomas Coville szerepében. Ő egy karizmatikus vallási vezető, akit egy meglepő kapcsolat köt Supergirl-höz, a szektája ugyanis szó szerint isteníti az Acéllányt. Coville egy mélyen spirituális ember, aki elkötelezetten prédikálja a hitét és formálja a követői életét.

Lowe továbbá a hetedik rész rendezői munkálatait látja majd el, mely a “Wake up” (Kelj fel) címet kapta.

Lowe-ön kívül is számos új név csatlakozott már az évadhoz: Odette Annable (Reign); Adrian Pasdar (Morgan Edge); Carl Lumbly, mint M’yrnn J’onzz, a Marsbéli Fejvadász apja; Yael Grobglas (Psi); Emma Tremblay (Ruby); Carlos Bernard, mint Oscar Rodas, Maggie apja; valamint Olivia Nikkanen és Izabela Vidovic az újracastingolt fiatal Alexként és fiatal Kara Danversként. Erica Durance pedig Laura Benantitól veszi át a stafétát Kara édesanyjának, Alurának szerepében.

(Forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük