DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Danny Elfman szerzi ‘Az igazság ligája’ zenéjét!

Oszd meg a cikket másokkal is:

Alig több, mint öt hónappal a premier előtt egy újabb komoly váltásra került sor “Az igazság ligája” háza táján. Tom Holkenborg, avagy Junkie XL helyét ugyanis Danny Elfman veszi át, akinek többek között a Tim Burton-féle “Batman” filmek, a “Batman: A rajzfilmsorozat” és a “Pókember” trilógia első két részének ikonikus dallamait köszönhetjük.

justice-league-danny-elfman-compose-score.png

Zack Snyder családi okokra hivatkozva adta át a stafétát Joss Whedonnak a film élén, aki az utóforgatások levezénylése mellett az utómunkálatokat is felügyeli, amihez most ez az újabb váratlan bejelentés társult.

Holkenborg “Az igazság ligája” előtt Hans Zimmerrel karöltve dolgozott a “Batman Superman ellen – Az igazság hajnala” aláfestésein (amik közül kikerült ugyebár egy-két nagyon emlékezetes, mint például a “Beautiful Lie” című darab, vagy éppen Wonder Woman és Batman témája), az önálló munkái között pedig megtalálható a “Mad Max – A harag útja” és a “Deadpool.” A THR forrásai szerint a zeneszerző következő állomása a “Tomb Raider” reboot.

“Ahogy a mentorom, Hans Zimmer mondta: semmire sem vitted Hollywoodban, amíg nem cserélnek le egy projektnél. Szóval azt hiszem, ezen a héten lediplomáztam. Fájó érzés otthagyni a filmet, de hatalmas köszönet Zacknek, hogy megkért, legyek a része a víziójának. A legjobbakat kívánom Danny-nek, Jossnak és a Warner Brosnak Az igazság ligájához,” nyilatkozta Holkenborg a bejelentés kapcsán.

Reméljük, a váltás nem azt jelenti, hogy így nem hallhatjuk Tom Holkenborg és Gary Clark Jr “Come Together” feldolgozását, amiből a film első előzetese alatt már kaptunk egy kis ízelítőt.

Elfman számára egyébként nem idegen a kései becsatlakozás egy filmhez és a közös munka Whedonnal. 2015-ben a Joss Whedon rendezte szuperhős film, a “Bosszúállók: Ultron kora” végső fázisában került fedélzetre, hogy kiegészítse a Brian Tyler által komponált filmzenét.

Idén “A sötét ötven árnyalata” és “A kör” filmekkel bővült Elfman repertoárja.

Ha tetszett az írásunk, ne felejtsétek el kedvelni a hamarosan induló új Facebook oldalunkat!

Írta: Genzo és Ádám

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük